Asırlık Markalar Konyalı Saat’te
Longines, Tissot, TAG Heuer, Movado gibi bir asrı geride bırakmış, sektöre yön veren buluşlarıyla yeniliklerin öncüsü olmuş markalar, senelerin birikimiyle yarattıkları tasarım harikası ürünleri beğeninize sunuyor. Yıllardır her bir koleksiyonuyla dikkatleri üzerinde toplayan usta markaların çığır açıcı ürünleri saat tutkunlarının aklını başından almaya devam ediyor. Bu dört köklü firmanın tarihinde birbirinden değerli yenilikler yer alıyor:
Longines ilk mekanik erkek kol saatini üreterek tarihe geçiyor. Tissot mekanik modellerde yağlama zorunluluğunun olduğu bir dönemi kapatan Caliber 2250’yi geliştiriyor. TAG Heuer’ın geliştirdiği dünyanın ilk otomatik kronografı Carrera Chronomatic Calibre, araba yarışlarında pilotların yanından ayırmadığı bir ürün olarak tanınıyor. Movado, Museum serisinin tasarımında bir ilke imza atıyor: Saatin üzerindeki rakamların kaldırıldığı ve yalnızca güneşi temsil eden tek bir belirgin işaretin bırakıldığı tasarımı yaratıyor.
İmajınızın Damgasını Zamana Vuran Markalar
Sizi baştan ayağa giydirebilecek ürün gamına sahip moda devi markalara ait tasarımlar da zengin ürün yelpazesindeki yerlerini alıyor. Ürettikleri giysilerin kombin aksesuarlarını da üreterek bütün bir imajı tasarlayan ve ünlü tasarımcıların kombinlerini ulaşılabilir kılan Lacoste, Swatch ve Diesel gibi markalar, tasarım konseptlerine uygun bir tarza sahip kadın ve erkeklere hitap etmeyi hedefliyor.
Lacoste, erkeklere karizmatik ve sportmen bir görünüm kazandıracak detaylara sahip ürünler sunarken; kadınlara dinamik, güçlü ve zarif çizgiler barındıran ürünler sunuyor. Renkli modellerinde dahi klasik çizgiden vazgeçmeyen Lacoste, asil ve dinamik görünmek isteyenlere hitap ediyor. Swatch, ürünlerini yaratıcı ve cesur, kendine güvenen, sanatçı ruhlu insanlara hitap edecek tarzda tasarlıyor. Swatch, klasik imajın sade ve güçlü hatlarını korurken, sanatın yenilikçiliğini işe koşarak tasarımlarına estetik ve genç bir görünüm kazandırıyor. Diesel asi, özgür bir ruha ve tehlikeli bir cazibeye sahip kadın ve erkeklere hitap etmeyi tercih ediyor. Diesel’in extreme sporların çılgın ruhundan ilham alarak tasarladığı ürünler aykırı ve güçlü detaylarıyla dikkat çekiyor.
Dünyanın En İyi Tasarımları Konyalı Saat ile Kapınızda
Konyalı Saat, dünyanın en köklü, en modern ve en dayanıklı saat modellerini üreten pek çok markanın ürünlerinin yer aldığı online satış sitesi ve mağazalarında yalnızca orijinal ürün garantisine sahip ürünleri satışa sunuyor. Dikkat çekici ürünlerini tanıttığı, 2500’den fazla videonun kayıtlı olduğu resmi Youtube kanalı ve internet sitesi aracılığıyla ürünleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatı sunuyor.
Kredi kartı ile ödemelerde vade farksız 6 taksit ve en uygun saat fiyatları seçeneği sunan Konyalı Saat, sipariş ettiğiniz ürünü aynı gün içerisinde kargoya veriyor. Ürün ertesi gün elinize ulaşıyor. Ürünle ilgili sizden kaynaklanmayan bir sorun yaşadığınızda, ürünü 14 gün içerisinde iade edebilme ve 30 gün içerisinde mağazada veya kargo ile değiştirebilme şansına sahipsiniz. Uygun ödeme koşulları ve avantajlar ile aradığınız ürünü kolaylıkla bulmak ve satın almak için hemen www.konyalisaat.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.