Elektronik sigaralar bağımlılık sorunu yaşayan kişilerin daha kolay şekilde sigaradan kurtulmalarını sağlayan mekanizmalardır. Uzun süredir sigara bırakma çabasında olan ama bunu tam olarak başaramayan kişiler Eleaf elektronik sigara markası ve modelleri ile bunu başarabilirler. Yapılan araştırmalarda bu sistemin ciddi oranda olumlu etkisi olduğu bilinmektedir.

Elektronik Sigara Sistemi
Elektronik sigara sisteminin çalışma biçimi basitçe açıklanırsa sistemin içerisinde atomizer, sıvı dolum şişesi vardır ve bu sıvı ısınarak duman çıkarır. Gerçekten sigara içilmese de içilir gibi bir his verilir. Uzun süre kullanılırsa, içerisinde yer alan parçaların yenilenmesi gerekebilir, ancak bazı modellerde sıvı limiti yüksek olduğundan çok uzun süre gidebilmektedir. Eleaf Pico Elektronik Sigara Yedek Parça Elektronik sigara kullanırken gerekli olan tüm yedek parçaları temin edebilirsiniz. Eleaf iStick Pico modellerinde farklılık olduğu gibi yedek parçalarda da farklı çeşitlere rastlanabilir. Pil, atomizer gibi parçaları platform üzerinden sağlıklı koşullarda temin edebilirsiniz.

Elektronik Sigaranın Farkı
Normal sigaraya göre Eleaf elektronik sigara ürünleri birçok açıdan farklıdır. Bunların içinde en önemlisi sağlık için yarattıkları etkilerdir. Elektronik sigaranın içerisinde nikotine eşlik eden zehirli hiçbir madde yoktur. Normal sigarada da zehir etkisii yaratan nikotin değil diğer maddelerdir. Bu nedenle kendinize de çevrenize de duman çıksa bile elektronik sigara içerken zarar vermezsiniz. Elektronik sigaralar bağımlılığın azalması için tasalanmıştır. Belli bir süre içtikten sonra bırakma olasılığı yüksektir.

Ne Zamana Kadar Elektronik Sigara Kullanılır?
Bu sorunun cevabı aslında sizin sigaraya karşı tutumunuzla da doğrudan alakalıdır. Bırakma konusunda kendinize söz geçirebiliyorsanız, elektronik sigarayı çok uzun süre kullanmanıza gerek kalmayacaktır. Diğer yandan devam etmek için kendinizi durmadan kandırıyorsanız da uzun bir süre kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak normal sigara içmemiş olacağınızdan zarar görmemiş olursunuz. Ancak bağımlı davranışınız devam etmiş olacaktır.

Elektronik Sigara Satın Al
Birçok farklı Eleaf elektronik sigara modelleri online satış platformunda yer almaktadır. Var olan tüm seçeneklerin özelliklerini inceleyebilir, parça işlevlerine göz atabilir ve kolay, güvenli, hızlı alışveriş yapabilirsiniz. İhtiyaç olan yedek parçaları da sitede görebilir ve elektronik sigaranızı t