Bilezikler kadınların elbiselerini, kıyafetlerini tamamlayan önemli aksesuarlardır. Bazen basit kıyafetlerimizi bile ön plana çıkaracak kadar şıklık katabilirler bazen de güvenli bir yatırım aracı olarak en kötü ekonomik durumda bile içimizin rahat olmasını sağlarlar. Altın bilezikler hem takı, hem yatırım aracı olarak ülkemizde sıkça tercih edilir.  Eğer her iki seçeneği aynı anda sağlamak istiyorsak bilezik modeli olarak bizi şık gösterecek, modaya uymamızı sağlayacak modelleri tercih ederiz. İncesinden kalına, üzerinde farklı taşlarla yapılmış dizaynlardan, hasır şekline kadar geniş bir yelpaze vardır.

Altın Bilezik Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Altın bilezikgenelde yatırım amaçlı alınır. Altına şekil vermek ve istenilen estetik görünümü kazandırmak, büyük bir işçilik gerektirir. Altın işçiliği son yıllarda modern makinelerde yapılsa da satın aldığımız takılara altın işçiliği ücreti de eklenmektedir. Yani altının gramı dışında işçilik de fiyata dâhil edilir. Kuyumcular ise genelde büyük karını bu işçilik ücretinden sağlarlar.

Ayrıca altına şekil verirken yapılan tıraşlama altını kullanılamaz hale getirir ve bu da biz müşterilere fiyat farkı olarak yansır. Altın bilezikler en çok işçilik gerektiren, ciddi emek isteyen takılardan biridir. Bu durum fiyatlara net bir şekilde de yansır. Bu nedenle eğer yatırım amacıyla altın bilezik alacaksak daha az işçiliğe sahip olan sonuç olarak işçilik ücretinin düşük olduğu takıları tercih etmeliyiz. Bu şekilde ayarı yüksek takılar alabilir ve daha sağlıklı yatırım yapmış oluruz. Bu şekilde bozdurmak istediğimizde zararımızı en aza indirmiş oluruz.

Bilezik Fiyatlarını En Uygun Nerde Bulabilirim?

Bilezik almak için geniş bir yelpazeye sahip olan, en fazlabilezik modelinin en uygun fiyatla buluştuğu, kaliteli ürünün kalbi olan Myra Gold size güvenli bir satış sağlar. Satın aldığınız ürün en hızlı kargoyla size ulaşır ve sevdiklerinize birbirinden şık paketlerle süslenmiş kutularda sevginizi sunabilirsiniz.  Ayrıca ödeme şeklinde sizin için farklı seçenekler sunar ve üründen memnun kalmazsanız iade seçeneği de mevcuttur. Altın, pırlanta ve diğer taşlarla bezenmiş, sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ve istediğiniz her modeli her bütçeye uygun olarak bulabileceğiniz Myra Gold web sitesine adresinden ulaşabilirsiniz.