Kadın ve erkeklerin ortak sorunlarından biri ise hiç şüphesiz ki tüy ve kıl sorunu olmasıdır.

Birçok acılı ve acısız yöntem olsa da her biri için ayrı bir eziyet ve ayrı bir çile gerekiyor. Özellikle ağda ile tüylerden kurtulmaya çalışmak gerçekten büyük cesaret isteyen bir iştir. Bayanların çilesi bu konuda bitmez tükenmez iken birde erkeklerin çok fazla tüylü olmasından ötürü bu durum onları da zor durumda bırakıyor.

Epilasyon merkezlerine olan güvenini sarsılmasında birçok etken söz konusudur. Bunların başında ise; yanlış uygulamalar sonucu ciltte oluşan hasar ve sorunların birkaç örnekle sınırlı olmamasından ötürü geliyor. Bu konuda hem baya hem de erkeklerin ortak kullanabilecekleri ve hiçbir zarar arz etmeyen bir ürün ve özelliklerinden bahsetmek istiyoruz. Ürünü merak ediyor, özellikleri hakkında bilgi alırken nerde satıldığını öğrenmek istiyorsanız o zaman yazımızın kalanını okumanızı tavsiye ederiz.

Tüylerden acısız kurtulma yolları



Bir kere hayal etmenizi düşünüyoruz!!! Bir ürün var ve bu ürünü kıl veya tüy olan bölgeye sürüyorsunuz ve birkaç dakika içinde kurtuluyorsunuz hiç acı çekmeden veya hiçbir ağda işlemi uygulamadan bunu yapmış oluyorsunuz. Ne kadar güzel değil mi? Fakat bu sözlerimizin hiçbiri artık hayal değil. Son dönemde hem erkek hem de bayanların kullanabileceği epila deodorant ile tüylerinizden tamamen kurtulabilirsiniz. Ürün Avrupa da uzun yıllardır kullanılan ve birçok kişinin tek tercihi olan bu ürün tüyleri dökerken, uzun dönem çıkmamasınız da sağlıyor. Ayrıca ürün sprey versiyonda satılıyor. Ürün çok hassas olan genital bölge kullanımı içinde uygun bir üründür. Ürünü kullanan kullanıcı yorumlarına bakıldığı zaman ürün hakkında herhangi bir yan etkiye rastlanmıyor. Epila tüy dökücü deodorantı bayanlar kadar erkeklerde kullanıyor.

Epila hangi bölgelerde kullanılır?



Ürünü kullanabileceğiniz bölgeleri şu şekilde belirtebiliriz;


  • Kol, bacak

  • Erkeklerde sırt ve göğüs bölgesi

  • Özel bölge ve koltuk altı

  • El ve ayak üstünde çıkan tüy ve kıllarda rahatlıkla kullanımı mümkün olmaktadır.


Epila nerelerde satılır?



Hassas ciltlerde de rahatlıkla kullanımı mümkün olan ürünü birçok yerden almanızda mümkün olmaktadır. Bu ürünü bulabileceğiniz yerlerin başında ise; internette resmi satış sitesinde bulmanız mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra ürünü aktarlarda da bulabilirsiniz. Bir diğer adres ise epila satan eczaneler bulunuyor sizde sürekli görüştüğünüz eczacınıza ürünü sorabilir ve isterseniz sipariş verebilirsiniz. Başka bir satış noktası ise ürün sosyal medyada satılan bir ürün olmaktadır. Sosyal medya satış temsilcilerini internetten bularak sizde ürünü sorabilir hatta sipariş vererek en kısa zamanda kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünün en önemli özelliklerinden biri ise ürün sürülüp kılları aldıktan sonra uzun süre ağda gibi çıkmamasını sağlıyor ve uzun dönem kullanıldığı zamanda tüyleri tamamen dökerek bir daha çıkmamasını ve sizi tüy derdinden kurtarıyor.