Evlerimizin güzelleşmesini istiyorsak, dekorasyon işlemine ilk olarak banyolardan başlamalıyız. Çünkü banyolar, evlerimizdeki rahatladığımız ve keyif aldığımız yerlerden bir tanesi. Banyo dekorasyonlarınızı en iyi şekilde yaptırabilmek için ise bir profesyonel yardımı almanız gerekir. Ferah Dizayn, uzun yıllar önce kurulmuş olan ve banyo dekorasyonları ve duşakabinsistemlerinde, kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiş olan bir firmadır. Banyolarınızı istediğiniz ferahlığa kavuşturabilmek için Ferah Dizayn ’ın uzman ekip kadrosundan destek istemeniz yeterli.
Banyo dekorasyonu nasıl yapılır?
  • İyi banyo dekorasyonu yapabilmek için öncelikli olarak, duşakabin sistemlerinin modern ve kaliteli olması gerekir.
Firma, %100 yerli üretim olan sistemleri ile banyolarınızı baştan aşağı yenilemektedir. Paslanmaz malzemelerden üretilen bu sistemler, ömür boyu kullanabileceğiniz nitelikte yapılmaktadır.
  • Banyo dekorasyonu için kullanacağınız duşakabinlerin, ortamınıza uygun olması gerekir.
Ferah Dizayn, duşa kabinlerinizi tasarlarken, önce ortamınıza uygun bir model tasarlar. Daha sonra bu tasarımı sizlere gösterir ve onayınızı alır. Firma tarafından istediğiniz renk ve desenlerde tasarım yapılmaktadır.
  • Banyolarınızın dekorasyonları için bir başka önemli nokta da, duşakabinlerin şekillerinin doğru belirlenmesidir. Örneğin; oval bir banyonuz varsa, kare olan bir kabin güzel durmayacaktır.
Firma; kare, dikdörtgen, oval, iki duvar arası, özel sistemli ve desenli olan modelleri ile banyolarınızın ihtiyacı olan tasarımları yapmaktadır. Bu sayede banyolarınızın kullanışlı ve şık görünmesi sağlanır.
  • Banyo dekorasyonunda tercih edeceğiniz firmanın kaliteli malzemeler kullanması ve referansları da oldukça önemlidir.
Ferah Dizayn, Avrupa kalite standartları belgelerine sahiptir ve kullanmış olduğu tüm malzemeler, birinci sınıf kaliteden üretilmiştir. Ayrıca firmanın pek çok ünlü isim, ünlü marka, profesör, müteahhit gibi referansları da mevcuttur.
  • Banyo dekorasyonu sadece İstanbul duşakabintipi olarak düşünülmemelidir. Kapısından armatürlerine kadar tüm detaylar hesaplanmalıdır.
Bu konuda en ince detaylarına kadar planlayıp, titiz ve özenli hizmet sunan firma, modern duş sistemleri, banyo armatürleri, duş setleri, lavabolar, banyo dolapları, çeşitli cam kapı uygulamaları gibi çeşitli tasarımlar da gerçekleştirmektedir.
Ferah Dizayn aracılığı ile banyonuzun dekorasyonu için ihtiyaç duyduğunuz her şeye kolayca ulaşabilir, uygun fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken http://www.ferahdizayn.com/dusakabin-46 adresini ziyaret etmek.