AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider,'Hükümetimizin sağlık alanındaki çalışmaları ile devletimiz tıp alanında takdir edilecek yerlere gelmiştir' dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Sağlık çalışanlarının önemli bir görev icra ettiğinin altını çizen Gizligider, şunları kaydetti.
“Sağlıklı bir toplum olabilme uğruna sağlık personelimizin yaşamları pahasına vatandaşlarımıza gece gündüz hizmet etmeleri ve meslek icabı karşılaştıkları zorluklara rağmen mesleklerini devam ettirmeleri topluma sağlanan hizmetin önemini göstermektedir. Hükümetimizin sağlık alanındaki çalışmaları ile Devletimiz Tıp alanında takdir edilecek yerlere gelmiştir. Her bireyin temel ihtiyacı olan sağlık hizmetini sağlamayı ve Ülkemizin doğusundan batısına her vatandaşımıza sağlık hizmetini ulaştırmayı hedeflemiştir. Halkımızın desteği ve doktorlarımızın çalışmaları ile 12 yıllık iktidarlık süresince sağlık alanında büyük başarılara imza atılmıştır. Toplumuzun sağlık hizmetlerine ulaşması daha da kolaylaştırılmış, sosyal devlet anlayışı ile insan odaklı hizmet verilmeye başlanmış, bunun neticesinde sağlık hizmetleri vatandaşımızın ayağına kadar getirtilmiştir. Sağlık alanına ayrılan bütçeler arttırılmış, aile hekimliği uygulaması getirilmiş ve sağlık hizmetlerinin kalitesi yükseltilmiştir. Herkesin eşit derecede sağlık hizmeti alması amaçlanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, insan hayatını her şeyin üstünde tutan, tüm zorluklara rağmen özveri ile çalışmaya devam eden doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, kendilerine halkımız adına şükranlarımı sunuyorum.”