Son zamanlarda Grecka adını çok duymaya başladınız değil mi? Grecka yani karabuğday adlı maddeden üretilen ve üç üründen oluşan set greckalife ya da



Grecka diyeti olarak bilinmektedir. Peki, Grecka diyeti nedir?



Çay, toz ve yağdan oluşan zayıflamaya yardımcı set olan Grecka Life son zamanların en popüler zayıflama ürünü olarak konuşuluyor. Dünyayı kasıp kavuran Grecka diyeti Türkiye’de de kilo vermek isteyenler için satışa çıkarıldı, üstelik herkes alabilsin diye son derece ekonomik bir fiyatla! Eğer siz de kilo vermede güçlük yaşıyor, “Su içsem yarıyor” diyorsanız bir de Grecka diyetini deneyin! Dünyada binlerce kişinin deneyerek tam puan verdiği bu ürün sayesinde hayal ettiğiniz vücuda kavuşacaksınız!

GreckaLife Ne İçermektedir?

Herkesin  olarak bildiği, bir diğer adıyla karabuğday seti kilo vermeye yardımcı olan etken maddeler içermektedir. Kilo vermeye yardımcı olan bu ürün sayesinde kilo vererek hayal ettiği kiloya ulaşanların arasına siz de katılın!

Grecka diyeti şunlardan oluşur:
  • Grecka çayı
  • Grecka tozu
  • Grecka yağı
            Grecka Çayı

            İçinde karabuğday, açlık otu, yeşil çay, biberiye, rezene, funda ve anason bitkileri bulunan çay sindirim sistemine yardımcı, yağ yakmayı kolaylaştırıcı özelliklere sahip olan bir çaydır. İçindeki bitkilerin hoş koku ve aromaları sayesinde keyifle içilebilecek bu çay sayesinde kilo vermeniz hızlanacak, açlık hissiniz ortadan kalkacak ve kendinizi tok hissedeceksiniz.

            Grecka Tozu

            Ara öğünlerde tüketilmek üzere tasarlanan Grecka tozu öğün aralarında hissedilen açlığı ortadan kaldırmak için son derece sağlıklı bir üründür. Yoğurt, meyve suyu, süt gibi ürünlere bir tatlı kaşığı eklenerek kullanılan açlık hissini ortadan kaldırırken vücudunuzun öğün aralarında duyduğu enerjiyi verir.

            Grecka Yağı

            Hedef bölgeye uygulanan karabuğday yağı kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Kan dolaşımına ve vücudun toparlanmasına faydalı olan bu yağ sayesinde ideal vücudunuza kusursuz bir biçimde kavuşacaksınız.

Grecka Ürünleri Nasıl Kullanılır?

Grecka ürünlerinin kullanımı hem çok kolay hem de çok eğlencelidir. Her bir kutu Grecka çayı içinde 30 adet karabuğday çayı bulunmaktadır. Bu çaylar günde iki kez sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden yarım saat önce içilir. Açlık hissini azaltırken bir yandan da sindirimi hızlandırır ve vücuttaki ödemlerin atılmasına yardımcı olur.

Grecka tozu ise öğün aralarında tüketilen sağlıklı atıştırmalıklara 1 tatlı kaşığı ilave etmek suretiyle tüketilmektedir. Grecka tozunu birlikte tüketmek için ideal gıdalar arasında meyve püreleri, meyve suları, süt ve yoğurt gibi atıştırmalıklar bulunmaktadır. Grecka tozu da iki öğün arasında hissettiğiniz açlık hissini bastırmanıza yardımcı olurken diğer taraftan bağırsakların sağlıklı ve düzenli çalışmasını sağlar.

Grecka yağı da Grecka diyeti içinde yer alan önemli bir unsurdur. Vücudunuzda hedef olarak belirlediğiniz bölgeye günde bir kez uygulamanız sonucunda gördüğünüz faydayı daha da mükemmel hale getirebilirsiniz.