Rabbimizin engin rahmetinden hiçbir sınır olmaksızın vereceğini müjdelediği bu mübarek ayda, kusurlarımızdan oruçlarımızla, infaklarımızla, kardeşlerimiz için edeceğimiz hayır dualarımızla uzaklaşacağız. 

İHH İnsani Yardım Vakfı olarak bu yıl da Ramazan’ı vesile kılıp ümidi yeniden yeşertmek için dünyanın dört bir yanına dağılıyoruz. Yarım asırdan uzun bir süredir muhacir kamplarında çilelerini dolduranlarla, savaşların korku ve acılarının üzerlerine sindiği biçarelerle, ocaklarından yoksulluk ve sefaletin eksik olmadığı kardeşlerimizle bir araya geliyor ve onlara emanetlerinizi ulaştırıyoruz. 

İHH olarak bu yıl "Kardeşliği hisset, vakit Ramazan" sloganıyla gerçekleştirdiğimiz Ramazan kampanyamızla, dünyada 105 ülke ve bölge ile Türkiye'de 81 ilde siz hayırseverlerimizin desteklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. 

Ramazan çalışmalarımızla bu yıl da kumanya dağıtımları, gezici aşevi ile toplu iftar programları, yetimlerimize bayramlık dağıtımı ve eğitim yardımları yapıyor; fitre, zekat ve her türlü ayni ve nakdi bağışlarınızı savaş, afet ve yoksulluk yaşanan bölgelerdeki yardıma muhtaçlara ulaştırıyoruz. 

Ramazan ayının hepimize hayır ve bereket getirmesi dileğiyle…