Bosch servisleri, Türkiye‘nin her yerinde müşterilerin ihtiyaç duyduğu her an hizmetinizde. Özellikle yeni alınan ürünlerin montajı ya da diğer ürünlerin tadilat işlerinde istenilen hizmeti sunmaktadır. İstanbul Bosch servisi olarak beyaz eşyalar yaptığımız düzenli bakım sayesinde size uzun yıllarca hizmet edecektir. İhtiyaç duyulan aksesuar ve yedek parça temini tarafımızca müşterilerimize sunulmaktadır. Daima orijinal ve teknolojik olarak yenilenmiş parçalar kullanır ve eski beyaz eşyalarınızın da ömrünü olabildiğince uzatma yönünde çalışırız. Ayrıca değişimi gerçekleşen parçalar arıza durumunda tarafımızca 1 yıl boyunca garanti altındadır ve tekrar arıza durumunda yenisiyle değiştirilir.
 
Ayrıca Ataşehir Bosch servisi olarak ta hizmetinizdeyiz. Beyaz eşyalara göre hayatımıza daha sonra girmiş olan ve duruma göre farklı onarım işlemleri gerektiren ankastre ürünler doğru servis uygulaması ya da değerlendirmesi olmadan ele alınmamalı ve herhangi bir onarıma tabi tutulmamalıdır. Aksi takdir de geri dönüş mümkün olmayan sorunlar ortaya çıkabilir. Ayrıca klima gibi elektronik eşyalarda yılda 2 kez bakım yapılması ürünün ömrünü uzatır verimini çoğaltır. İstanbul Bosch servisi tarafından hizmetinizde olan, işinde yetkili personelimiz bütün Bosch modelleri ve teknolojileri hakkında eğitim almış ve bilgi sahibidir. Oluşabilecek herhangi bir sorunda en hızlı şekilde çözüm üretebilirler.
 
Servis desteği veren teknisyenlerimiz müşteriyi mağdur etmeden olabilecek en kısa zaman içerisinde sorunu çözmekte ve iadesini yapmaktadır. Sizde ihtiyacınız olabilecek her durumda online servis formumuzu doldurarak ya da çağrı merkezimiz aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz. Ataşehir Bosch servisi olarak kullanım, cihaz ya da elektrik kaynağından meydana gelebilecek her türlü sorunda çözüm üretmekteyiz. İstediğiniz her zaman diliminde bize ulaşabilir ve işinde uzman kadromuzdan yardım alabilirsiniz. Ayrıca 7/ 24 gezici teknik servisimizle de daima hizmetinizdeyiz.