Jakamen Mağazası Cumartesi günü saat 14.00’de açılışı yapılacak olan 3 katlı mağazası ile Lale Caddesinde hizmet verecek.

Uzun Süredir çalışmaların devam ettiğini belirten Satılmış, “Nevşehir halkına hayırlı olsun. Çok güzel bir konsept hazırladık. Nevşehir halkı erkek giyimde A’dan Z’ye bütün ürünleri bulabilecek. Mağazada ayakkabı ve damatlık ürünleri yer alacak” dedi.

Geniş ürün yelpazesi ile her yaş grubundan erkeğin giyim tarzına hitap ediyor.

Jakamen'in başarılı tasarımcıları, hem şık hem rahat giyim tarzını benimseyen erkekler için oldukça fazla seçenek sunuyor. Ayakkabıya'dan takım elbiselerden jean ve özel tasarım aksesuarlara kadar tepeden tırnağa erkek giyiminin tüm ürünlerine Jakamen mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Jakamen Mağazası’nın 31 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de açılışının yapılacağını belirten Satılmış, açılışa özel indirim yapacaklarını da sözlerine ekledi.

31 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de, Açılışa özel tüm ürünlerde yapılacak indirimlerden yararlanmak için JAKAMEN’in  Yeni Mahalle, Lale Caddesi No:43/10 ‘da ki adresine uğrayabilirsiniz. Açılışa tüm Nevşehirliler davetlidir.