Kablonetli olmak bir ayrıcalık ifade ediyor mu? Buna doğru bir cevap verebilmek için hayatımıza iyiden iyiye giren internetle ilgili sıkıntı analizi ve daha sonra bunun çözümüne yönelik Kablonet verimliliğinden bahsetmek gerekir. Günümüz internet kullanımı için söz konusu olan sıkıntılardan en önemlisi, hız ve hızın belli bir kullanımdan sonra iyice düşmesidir. Bu ise, internette dolaşmayı kaplumbağa ilerlemesi gibi bir hale sokuyor.

Hele ki internet üzerinden hizmet veren bir firma için durum daha da vahim bir hale gelebilir. İnternetin yavaşlığı demek, müşteriler için üretilen hizmetin kalitesinde de bir düşüşün söz konusu olması demektir. Hızlı ve verimli bir internet teknolojisi, evlerden daha çok şirketler için önemli haldedir diyebiliriz.

Kablonet neden daha verimli bir hizmet?
Kablonet tarafından kullanılan teknoloji, çok daha iyi hızlara ulaşmayı sağlayan verimli kablo teknolojisidir. Ses ve görüntü gibi birçok verinin çift kanallı olarak transferini mümkün kılan teknoloji sayesinde daha hızlı bir veri alışverişine sahip olmak mümkündür. Bu hizmetten yararlanabilmek içinse Kablo Tv teknolojisinin var olduğu bir şehirde olmanız gerekir. Aksi durumda süper hızlı internetten yararlanmak söz konusu değildir. Bugün Kablonet tarafından söz konusu altyapı birçok şehre götürülmüş olsa da, bazı şehirlere henüz gelmediğini ifade edelim.

Kablonet internet hızında bir numara
Süper hızlı bir internete sahip olduğunuz zaman yapabileceklerinizi az çok hayal edebiliyorsunuzdur. Mevcut internet kullanımında yaşadığınız sıkıntıların hepsinin hızdan kaynaklı olduğunu ifade etmeye gerek yoktur. Videolardaki donmalar ve çok geç inen dosyalar zaman kaybının nedenidir. Bunları aşmak için modern bir altyapı ve bunun sağlamış olduğu yüksek hızlı internet gerekir. İşte Kablonet, tüm Türkiye için bunu sağlamaya çalışıyor.

Bu anlamda, 20 Mbps hızında internet veya 10 Mbsp hızında internete sahip olabilirsiniz. Hem de sınırsız bir internet paketiyle beraber. Daha farklı tercihte bulunmak isteyenler için kotalı internet paketleri de söz konusudur. Herkesin bütçesine oldukça uygun internet paketleri sayesinde daha hızlı bir internetin sağlayacağı avantajlara sahip olmak mümkündür. Kablonet başvurusuiçin yetkili online websiteleri üzerinden form doldurabilirsiniz.