Dünyada seçilerek izlenen ve büyük bir izleyici kitlesi oluşturan karanlıklar ülkesi, serisine bir yenisini daha ekliyor. Muhteşem gerilim sahneleri ile Karanlıklar Ülkesi Kan Savaşları gerilim, aksiyon ve macera dalında yeniden aramıza katılıyor. Tutkunlarının merakla beklediği seri, karışık bir savaş ve büyük ihanetleri, beraberinde büyük fedakârlıkları konu alıyor. Kurt adam, vampir ve karışık yeni ve genç bir nesil geliyor. Bakalım selene bu yeni nesil yaratıklarla başa çıkabilecekmi? Kendine has savaş yöntemleri ile bütün savaşlarda başarılı olan selene, bu sefer bir hayli zorlanacak. Çünkü karşısında farklı bir tür dinamik olarak onu bekliyor.

Yıllardır severek izlediğiniz serinin beşinci bölümü olan yicileri için tam gaz ve müthiş bir yenileme ile yakında vizyonda. Korku filmi sevenlere duyurulur. Takvimlerinizi ayarlayın ve korku ile gerilime hazır olun. Filmin konusu diğerlerine göre biraz karışık ama yine selene, tüm performansı ile yeni savaşa, yeni tarzı ile hazır. Filmin konusuna gelince, melez bir ırkın, umulmadık bir şekilde ortaya çıkması ile beraber, kurt adam ve vampirlerin savaşı çok değişik bir boyuta giriyor. İlk bakıldığında, bu ırk, kolay başa çıkılacak gibi görünüyor olsa da başlayınca o kadar da kolay olmadığı anlaşılıyor.

Diğer serilere göre, bu seride biraz daha fazla aksiyon ve savaş yer alıyor. Çünkü Karanlıklar Ülkesi Kan Savaşları genç ve değişik bir ırkla savaşa giriyor. Bilinenin çok aksine sahneler sizleri bekliyor. Şaşırmaya ve daha fazla gerilmeye hazır olun. Daha fazla tehlike ve daha fazla kan göreceğiz. Genç bir ırkın tüm dengeleri alt üst etmesi ve gittikçe çoğalması, işi dahada kötüye götürüyor. Soluksuz izleyeceğiniz bu filmi, uzun süre aklınızdan çıkaramayacaksınız. sevenlerin, mutlaka izlemesi gerekiyor. SeleneLycan ve vampirlerin saldırıları ile mücadele ederken, yeni bir ırkın saldırısına uğrayıncaçok zor anlar yaşayacak. Aralık 2016’da vizyona girecek olan filmin fragmanı bile nme rekorları kırıyor. İzleyici yorumlarına bakılırsa, bu film, rekor üzerine rekor kıracak. Bu seri, karanlıklar ülkesine yeni bir tar verecek.

Kaynak: http://www.hizliizlefilm.net