Dünyanın başarı listelerinde 1. sırada yerini koruyan Maybelline New York profesyonel makyajda ‘’podyumdan caddelere’’ sloganıyla ulaşılabilir olmanın vurgusunu çok iyi yapıyor.



Üstelik geniş ürün yelpazesiyle güzelliğin her bir adımına verecek cevabı mevcut. En trend renkleri yakalayarak tüm dünya kadınlarını gönülden fethetmeyi başarıyor. Dinamik ve genç çalışan Maybelline tüketicisini doğru makyaj uygulamalarına yöneltmek adına kullanımı kolay ve eğlenceli ürün üretmede gerçekten çok başarılı. Bu başarıyı da moda ve canlılıktan kopmadığı için yakalıyor diyebiliriz.



Günümüzde ulaşılabilir bir çok makyaj markası görmekteyiz ancak Bu özelliğinin yanında kaliteli olması Dünyanın Bir Numaralı Makyaj Markası olmasında yakından ilgili.



Parlak dudaklar , buğulu dramatik bakışlar , pürüzsüz bir ten , tek tek ayrılmış dolgun kirpikler.. Sırrı ise Maybelline ! Extra Dolgun ve Daha Siyah Kirpikler ile Sınırlarınızı Zorlayın!



Maybelline New York mücizevi bakışlar için Colossal Go Extreme Leather Black i yarattı. Yapısındaki çift hazneli dev fırça ile kirpiklerinizde takma kirpik etkisini rahatlıkla yakalayabilirsiniz. Tek fırça darbesinde ‘’2 kat uygulanmış’’ etki yaratıyor ve kirpiğinizin hacmini 16kata kadar arttırıyor. Özenle hazırlanmış fırça yapısı kirpiği kolaylıkla kavradığı için kullanım kolaylığı da sağlıyor. Özellikle dikkat edilmesi gereken kullanım şekli işe dipten uca tek seferde uygulamak . Topaklanma yapmadığından kusursuz güzelliğin pürüzsüz etkisini kirpiklerinize taşımakta oldukça başarılı. Dolgun ve özenle taranmış kirpiklerinizi daha etkileyici hale getirmek sizce nasıl olur? Daha da siyah! diyenleri duyar gibiyim. Evet, bu maskara ile kirpikleriniz daha da siyah! İçerisindeki micro yansıtıcılar ve extra renk pigmentleri ile yoğun siyah görünümünü kirpiklerinize mühürlüyor. Kalıcılıkta problem yaşamayacağınız mascara kolay temizlenme özelliğine sahip. Bu mascara ile mükemmel bir görünüme kavuşan kirpiklerinizi daha da büyüleyici hale getirmek için Colossal Go Eyeliner ile daha da belirginleştirip son noktayı koyabilir ve kirpiklerinizin güzelliğini keşfedebilirsiniz. Sizde tüm ürünlerini Kozmela.com ‘da bulabilir, indirimli fiyat, aynı gün kargo ve uzman desteği ile hızlı ve güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.