Tüm Arçelik ürünleri için Kozyatağı ve çevresi için hizmet vermekte olan servis, 1998 yılından beri aktif olarak hizmet vermektedir. Müşterilerin taleplerini en doğru şekilde karşılamak ve her zaman çağa uygun hizmetler sunmak gibi bir misyona sahiptir. Uzun yıllar bu işi yapan tecrübeli ve gelişmeleri takip edebilen ekipler sayesinde, şu anki konumunu elde etmiştir. Teknik servisin ciddiyet gerektirdiğinin bilincindedir. Servis, bünyesindeki tüm işler için 1 yıllık iş ve işçilik teminatı sağlar. Servisten faydalanan kişilerin mağdur olmaması adına olumsuz durumlarda da şube olarak yardım sağlamaktadır. Arçelik servisine ulaşım için herhangi bir gün- saat kısıtlaması bulunmamaktır. Var olan işlemleriniz için rahatlıkla şubeye ulaşıp sorununuzu halledebilirsiniz.



Küçükyalı Arçelik Servisi

Telefon ya da şubeye ulaşarak evinize servis talep edebilme hakkını size sunan , çöpe gideceğini düşündüğünüz bir Arçelik eşyanızı dahi size kazandırma hedefi güder. Kullanılan her bir parçanın 1 yıl boyunca garantisi devam eder. Arçelik ürünlerinizin serisinin hangi yıla ait olduğu gözetilmeksizin sorununuz çözülür. Cihazınızı uzun süre kullanmanız için sizlere yardımcı olmaktadır. Beyaz eşyalarına komple revizyon çalışmaları yapabilmektedir. Modern bir anlayış ile tecrübeyi birleştirmiş bir vizyona sahiptir. Verilen hizmet sonrasında, müşterinin güvenini kazanmak ve mutlu etmek için ücretsiz bakım olanakları sunmaktadır. Arçelik elektronik cihazlarında geniş bir skalada hizmet vermektedir.



Erenköy Arçelik Servisi                                                                    

İnsan sağlığı açısından bir sorun olmaması adına, özellikle kombi ve klima sistemlerinin kurulumu, kullanımı konusunda dikkat etmektedir. Klimaların nasıl konumlandırılması gerektiği ve zararlı olmaması için düzenli temizliği yapılması hususunda müşterilere hizmette bulunmaktadır. Servis sonrası kombinizin ve diğer elektronik Arçelik aletlerinizin, bir süre bakımını üstlenmektedir. sonrası süreçte başka bir servise götürülmeyen ürünler, 1 yıl içerisinde sorun çıkması durumunda ücretsiz değişime tabi tutulurlar. Ödeme konusunda da müşterilerini memnun edecek şekilde çeşitli imkanlar sunmaktadır. İşlem sonrası kapıda ödeme ya da taksitle karttan ödeme gibi seçenekleriniz bulunmaktadır. Zaten, sizin için en uygun ve kesin sonuçlu hizmetler sunulmaktadır.