Küçük prens dünyada en çok satan klasikler arasında yer alan bir eserdir. Bundan dolayı küçük prensteki pek çok farklı karaktere okuyucular ilgi göstermektedir. Çok geniş bir yelpazede okuyucu kitlesi bulunan Küçük Prensin pek çok farklı lisanslı ürünleri de bulunmaktadır. Küçük prens lisanslı ürünleri oldukça fazla bir şekilde talep gördüğü için çok sayıda farklı ürünlerden oluşmaktadır.
Bu doğrultuda sırt çantalarından tutun da kıyafetlere varıncaya kadar pek çok farklı ürün küçük prens lisanslı ürünleri kategorisinde üretilmektedir. Bu noktada pek çok farklı kanal vasıtasıyla küçük prens lisanslı ürünlerine ulaşmak mümkün olmaktadır. Küçük prens lisanslı ürünlerine en pratik bir şekilde ulaşmanın yolu ise internet sitelerinden geçmektedir.
Günümüzde internetten satış oldukça yaygınlaşmış durumdadır. Bu doğrultuda internet üzerinden satış yapan pek çok farklı özelliği bulunan internet sitelerinin de mevcut olduğu bilinmektedir. Çok sayıda internet sitesinin küçük prens lisanslı ürünleri satıyor olması beraberinde bu ürünlerin fiyatlarıyla alakalı bir araştırmayı da şart koşmaktadır. Zira ancak bu sayede hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olarak bu ürünleri satın almak mümkün olmaktadır.
Bu noktada müşteri memnuniyet odaklı çalışan sitelerden ürün satın almak mantıklı olmalıdır. Zira bu sayede olası olumsuzlukların yaşanmasının da önüne geçilmektedir. Küçük prens lisanslı ürünleri esasında çok kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Bundan dolayı lisanslı ürünlerde müşterilerin bir sorun yaşaması söz konusu değildir. Küçük prens kitabının çıkartan Epsilon Yayınevinin Epsilon Lisans adında açtığı sitede orijinal küçük prens lisanslı ürünlerini bulabilirsiniz.