El değmemiş aşk
Ülkemizde her zaman için romantik komedi tadında olan filmler ilgi görür ve beğenilir. Bunların birçok örneğinden bahsetmek mümkün olacaktır. Ancak son dönemde ve yakın tarihte vizyona girmiş olan El değmemiş aşk izlefilmi de oldukça farklı konusu ile ilgi çeken filmler arasındadır. 9 Eylül 2016 tarihinde sinemalarda gösterime girmiş olan bir filmdir. Yönetmen olarak ise karşımıza Levent Kırca’nın oğlu olan Umut Kırca çıkıyor. Son derece başarılı olan bu filmin başrollerinde ise Ceren Moray, Emre Karayel ve Begüm Kütük gibi tanınmış olan isimler vardır. Romantik komedi türünde olduğunu ve ülkemizde yayınlandığını da hemen eklemek gerekiyor. Filmin süresi ise 1 saat 38 dakika olarak belirlenmiştir. Konu olarak bakıldığı zaman ise Zafer isimli şahıs aslında hiç büyümemiş olan bir adamdır. Özellikle en büyük tutkusu tuttuğu takım ve aynı zamanda büyük aşkı Duygu isimli kadındır. Ancak bir yandan da olgun olmaması ailesinin canını sıkmaya başlar ve onunla ilgili olarak gelecek planı hazırlarlar. Çocukluk aşkı olan kişi ile evlendirilen Zafer, bundan bir an önce kurtulmak ve tekrar Duygu ile birlikte olmak ister. Ancak bunun olması pek kolay olan bir durum olmayacaktır. Bu yüzden de olayların aslında buradan itibaren başladığını da hemen belirtmek gerekiyor. Özel konusu ve kaliteli olan oyunculukları ile sizlerde bu filmi takip edebilirsiniz.

Siccin 3
Korku denildiği zaman akla gelen filmler ve hatta film serileri arasında yer alan Siccin filmlerinin sonuncusu da Siccin 3 izleolarak sizlerin karşısına çıkıyor. Yönetmen Alper Mestçi bu filmde de yine birçok kişiyi korkutmayı aslında en iyi şekilde başarıyor. Büşra Apaydın ve Adnan Koç filmde oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Yaklaşık olarak 2 saat sürmesi de aslında bir korku filmi için uzun olan bir süre demek oluyor. Konu olarak bakıldığı zaman Orhan ve Sedat uzun yıllardan bu yana arkadaş olan iki kişidir. Ancak yıllar sonra Orhan Sedat’ın kardeşine aşık olur ve evlilik yaparlar. Ancak Sedat’ın bir gün yapacağı araba kazası onların hayatlarının adeta dönüm noktası olur. Sedat’ın oğlu olan Mehmet bu kaza sonunda felç kalır, eşi ise hafızasını kaybeder ve geçmişe dair olan hiçbir şeyi hatırlamaz. Orhan bu olay yüzünden ise Sedat’ı suçlar ve onunla olan tüm iletişimini keser. Sedat ise bir yandan bunlarla uğraşırken aynı zamanda da duymuş olduğu vicdan azabı ile adeta dağılır. Bundan sonra da zaten son derece tuhaf olan olayların başlaması mümkün olacaktır. Orhan ise özellikle de eşinin haline oldukça üzülür ve oda giderek kötü olmaya başlar. Farklı olan senaryosu ve aynı zamanda gerçeğe uygun olan yapısı ile korku türünün önemli örnekleri arasında yer aldığını ve izlenmesi gerektiğini kesinlikle ifade edebiliriz. İyi seyirler dileriz.

Azem 4 Alacakaranlık
Yerli korku filmleri özellikle ilk çıkmış olduğu dönemlerde son derece dikkat edilen filmler arasında yer alıyordu. Hatta son derece de kalitesiz olduklarından bahsedilirdi. Ancak artık bu konuda ülkemizde de farklı ve kaliteli olan yapımları görmek mümkün olmaya başlamıştır. Bunların arasında yer alan Azem 4 Alacakaranlık izleserisi de ülkemizde yer alan yerli korku filmleri arasında yer alıyor. Film senaryo olarak 1936 yılında İç Anadolu bölgesinde küçük bir köyde yaşanmakta olan olayları konu alıyor. Filmle ilgili olarak bu olayların aynı zamanda da gerçeğe dayandığı ifade ediliyor. Yani gerçekten esinlenmiş ve filme uyarlanmıştır. Azem serisi aslında sosyal medyada da bilinen bir seridir. Bununla ilgili olarak tüm ülkede meydana gelmiş olan değişik olayların yazılması istenmiş ve neticesinde 5000 adetten fazla olay gönderilmiştir. Filmin ekibi ve senaristi de bu olaylar arasında ciddi anlamda araştırma yapmış ve en uygun olan filmin bu olacağına karar vermiştir. Son derece farklı olan ve bunun yanında kaliteli oyunculukları ile de ön planda yer alan filmler arasındadır. Yakın zaman için vizyonda olan filmin Eylül 2016 tarihinde sinema ile buluştuğunu söylemek gerekiyor. Filmde yönetmen olarak Volkan Akbaş vardır. Aynı zamanda Sibel Curcali ve Okan Has filmde başrollerde olan kişilerdir. Korku ve aynı zamanda gerilim tarzında bir film olduğunu da hemen belirtmek gerekiyor.