Nevşehir'in Bayan Giyimde önde gelen firmalarından olan MADEME MOSS, cazip fiyatları ile kış sezonuna girdi. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte mağazaların vitrini de kışlık elbiselerle donatıldı. Giyim sektörünün en önemli kuruluşu olan MADEME MOSS bayan giyim mağazası, rengârenk kıyafetlerle sezona hazır.

Soguk Kış Günlerinde En Güzel Bayan Kışlık Ürünlerini En İyi Ve Cazip Fiyatlarla Nevşehirli Hemşehrilerimize Sunuyoruz​...
MADEME MOSS bayan giyim mağazası, Nevşehir'de 
kış sezonuna da birbirinden farklı ve renkli modelleriyle ‘merhaba’ dedi. Firma sahibi Vejni BÜYÜK: “Havalar soğudukça kışlık elbiselere olan talep artmaya başladı. Bu yılın oldukça soğuk geçmesi bekleniyor. Bu nedenle kışlıklara olan ilgi şimdiden fazla” dedi. Bol çeşidin yanı sıra müşterilerine uygun fiyat ve ödeme seçeneği sunduklarını dile getiren Vejni BÜYÜK, “Özellikle İstanbul modasına sahip ürünlerimiz vitrindeki yerini aldı. Talep gerçekten de çok güzel. Bu yıl modada canlı renkler oldukça revaçta. Ürünlerimizde bu yıl rengârenk” dedi. Büyük, MADEME MOSS mağazamızda bayan giyimde bol çeşit ve cazip fiyatlarla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyoruz” diye konuştu.

NEVŞEHİR'DE MODANIN MERKEZİ
"Madame Moss"  Sonbahar Kış koleksiyonu Nissara AVM'de ki mağazamızda, en özel indirimlerle sizleri bekliyor.


Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, giyim sektörüne yönelik yaptığı atılımlarla da dikkat çekiyor. Modern görünümü, deneyimli personeli ve zengin ürün yelpazesine sahip olan mağaza, müşterilerinin en iyi ve kendine en yakışan kıyafeti almasını sağlıyor.

Nevşehir NİSSARA AVM'de hizmet veren MADEME MOSS, en güzel kışlık ürünleri ve cazip fiyatları ile siz değerli Nevşehirli bayanların hizmetinde.

KIŞLIK ELBİSELER VİTRİNDE

Kış koleksiyonunu en seçkin modelleriyle sunmayı amaçlayan MADAME MOSS, En güzle ürünleri raflarında sergilemeye devam ediyor. MADEME MOSS öncü marka olmanın onurunu ve gururunu yaşayarak, Çok seçilen parçaları ve kıyafetleriyle çok konuşulup satılmaya devam ediyor. Uygun fiyatları ve cazip kampanya seçenekleriyle siz müşterileri büyüleyecek bir nitelik taşıyor.

Sıcacık ve şık modeller Kadının Modasında...
Tarzınıza uygun bayan kıyafetleri, elbise, kazak, ceket, bluz modelleri ve diğer tüm bayan giyim ürünlerini bulabileceğiniz şık koleksiyonlar şimdi Nevşehir "Madame Moss" Bayan Giyim Mağazasın'da... Kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak bayan giyim modelleri için mutlaka "Madame Moss" mağazasında buluşalım...!


Tarzında farklılık arayanlar için...

Sezonun En Havalı Modellerine Sahip Olmak İçin "Madame Moss" Bayan Giyim Mağazası​ ​Nissara AVM Sahil girişinde sizleri bekliyor...

"Her anınızda rahatlığı ve şıklığı üzerinizde taşıyın​" 

Sonbahar Kış trendleri, en iyi fiyatla buluştu. Gelmeden görmeden karar vermeyin!

"Madame Moss" Bayan Giyim Mağazası​ ​Nissara AVM Sahil girişinde sizleri bekliyor...


    "BEKLİYORUZ..."







      "BEKLİYORUZ..."