Yenilenen Yüzüyle 7. Yılını kutlayan NRL Home Nevşehirli vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Firmanın 7. yıl kutlama etkinlik törenleri açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Jandarma Alay komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit , AK Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Açıkgöz, Belediye Başkan yardımcısı Atilla Seçen , 25 ve 26 . Dönem Milletvekili aday adayı Nurcan Ateşok Deveci ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Zengin ürün yelpazesinde müşterilerine yüzlerce farklı seçenek sunan NRL Home Nevşehirli vatanşların büyük beğenisini topladı. 

Firma Yetkilisi Edip Avşar yaptığı açıklamada; "Ahilik kültürünü her zerresine kadar benimsemiş bir ailenin 90 yıllık serüvenin yıldönümünde bizleri kırmayarak onurlandıran Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e NEVÜ Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya , Jandarma Alay komutanımız Kurmay Albay Yüksel Yiğit’e , İl Başkan yardımcımız Salih Açıkgöz’e , Belediye Başkan yardımcımız Atilla Seçen’e , 25 ve 26 . Dönem Milletvekili aday adayı Nurcan Ateşok Deveci’ye ve tüm Nevşehir halkına teşekkür ederim. Tüm değerli hemşehrilerimizi Yeni mağaza konseptimizi görmek ve kahvemizi içmek için NRL Home bekleriz" dedi.

Artık sadece Perdeci değiliz...!

Her renkte, zevk ve tercihinize uygun yüzlerce ürün seçeneğiyle evinizi en hesaplı bir şekilde yeniliyoruz. Perde ve aksesuarlarından, Duvar kağıtlarına, Halıdan, Avizelere, ev tekstil ürünleri ve aksesuarla kadar aradığınız ne varsa hepsi ve fazlası şimdi yenilenen yüzüyle  Yüzde yüz Nevşehir markası NRL Home'da sizleri bekliyor.

NRL Home bir Ruhi, Edip ve Mustafa AVŞAR kuruluşudur...

Nevşehir halkının 90 Yıllık Güveni ile 7. Yılımıza özel kampanyalarımızı gelmeden görmeden karar vermeyin...

NRL Home

Adres: Yeni Mahallesi, Kayseri Cd. No:54, 50160 Nevşehir Merkez/Nevşehir
Telefon: (0384) 213 09 62

İşte sizin için seçtiğimiz ürünlerden bazıları: