Tüylerden kurtulmak herkesin arzusu; ancak tüylerden kurtulmayı vaat eden yöntemlerin hiçbirisi Episoft kadar etkili ve garantili değil! Doğadan gelen şifa ve mucizenin vücut bulduğu Episoft sizlere pürüzsüz, ışıl ışıl ve parlak bir cilt vaat ediyor. Binlerce kişinin kullanıp memnun kaldığı Episoft ile siz de şimdiye dek denediğiniz pahalı, işe yaramayan ve zararlı uygulamaları bir kenara bırakacaksınız. Mucizevi ürün ile tanışarak istenmeyen tüylerinize en kalıcı, güvenilir ve ekonomik şekilde veda edebilirsiniz.

Episoft Nedir?

Episoft vücuttaki istenmeyen tüylerin köklerine tesir ederek onları zayıflatarak yok eden bir serumdur. Episoft kesinlikle bir tüy dökücü değildir, zamanla tüyleri yok eden ve dünyadaki en etkili bitkisel üründür.

Episoft’un Farkı

Episoft’un diğer epilasyon ürünlerden çok büyük farkları vardır.
  • Episoft tamamen bitkiseldir, içinde kimyasal hiçbir madde bulunmaz.
  • Episoft tüylerden tamamen kurtulmayı sağlar.
  • Episoft son derece ekonomiktir.
  • Episoft kullanımı çok basittir, yalnızca birkaç dakikada evde kullanabileceğiniz bir üründür.
  • Episoft herkes tarafından güvenle kullanılabilir.
Episoft’u Kimler Kullanabilir?

Episoft kadın ve erkekler tarafından kullanılabilen bir üründür. 15 – 16 yaşından itibaren herkes tarafından güvenle kullanılabilir. Episoft tamamen bitkisel olduğu için her türlü cilt yapısındaki kişi tarafından kullanılabilir, ayrıca Episoft kullanmak için özel bir ten ve tüy rengine sahip olmak gerekmez. Her tür tondaki cilt için idealdir.

Episoft’un İçinde Ne Var?

Episoft’un içinde doğadan gelen mucizevi bitkiler ve bitki yağları var. Tüylerin zayıflamasını ve kıl köklerinin zamanla yok olmasını sağlayan bitkilerin yıllar boyunca araştırılıp geliştirilmesiyle üretilen Episoft; jojooba yağı, tatlı badem yağı, şerbetçi otu, batı mazısı, adaçayı, papaya gibi doğal bitki ve bitki yağlarından oluşmaktadır.

Tamamen bitkisel içeriği ile güvenle kullanmanızı sağlar ve cildinize asla zarar vermez.

Episoft’un Kullanılabileceği Bölgeler Hangileridir?

Episoft %100 bitkisel olduğu için vücudunuzun her yerinde kullanabilirsiniz. Kol ve bacaklardan koltuk altına, bikini bölgesinden yüze, göbekten sırta kadar vücudunuzda kıl ve tüy olan her yerde  ürününü kullanabilirsiniz.

Episoft’un Kullanımı Nasıldır?

Episoft kullanımı son derece kolaydır. Evinizin rahatlığında yalnızca birkaç dakika içinde uygulayabilirsiniz.
  • Önce tüy veya kıllarınızı kökünden alın.
  • Episoft serumu tüylerini aldığınız bölgeye masaj yaparak uygulayın. Uygulamada şişenin yarısını kullanmanızı öneririz.
  • Şişenin kalan yarısını ise ilk uygulamadan 5 gün sonra aynı şekilde uygulayın.
Bu iki uygulama 1 seans demektir. İlk seanstan itibaren tüyler zayıflamış ve azalmış şekilde çıkmaya başlayacak ve kullanmaya devam ettikçe tüy yapınıza göre tamamen tüylerinizden kurtulmuş olacaksınız.

Episoft’u Nereden Alabilirim?

Episoft’u güvenle alabileceğiniz ve size kampanyalı fiyatlar sunan, %100 orijinal ürün gönderimi yapan sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Güvenli ödeme, hızlı kargo ve kampanyalı fiyatlarla satın alacağınız ürününüz size hemen kargolanacaktır. Her türlü soru ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.