Beyaz eşya konusunda oldukça güvenilir olan ve tam eğitimli profesyonel kadrosu ile Sancaktepe Arçelik Servisi beyaz eşya kullanıcılarının hizmetindedir.  Beyaz eşyalarda arıza olması durumunda öncelikle servisin çağrı merkezini arayarak kaydınızı yaptırmanız ve servisi beklemeniz yeterlidir.  Profesyonel kadrosu ile servis çalışanlarımız yaptıkları hizmete  servisimiz tarafından 1 yıl da garanti vereceklerdir.
Sancaktepe Arçelik Servisi aradığınız zaman kaydınızı alan müşteri temsilcisi öncelikle sorunun tespiti adına ve sizlere daha hızlı hizmet verebilmek adına bozulan beyaz eşyanız üzerinde bazı kontroller yapmanızı isteyebilir. Müşteri temsilcisinin sorduğu bu sorulara doğru yanıtı vermek gelecek teknik servis çalışanının da sizlere daha hızlı bir hizmet sunmasını sağlayacaktır.  Bu soruların sorulma amacı ise zaman zaman teknik desteğin evinize gelmeden problemi çözebileceğidir.  Teknik servisimiz size sorunun tüm çözümlerini sunar ve kesinlikle sizin istediğiniz çözüm doğrultusunda hareket eder.  Uygun fiyat politikası ile tüm müşterilerimizin memnuniyeti öncelikli olup görüş ve önerilerinizi çağrı merkezimize iletmeniz bizler için oldukça önemlidir.  Bayide yedek parçalar da müşterilere daha hızlı hizmet verebilmek adına her zaman bulundurulmaktadır. Ve bayide olmayan yedek parçalar en kısa sürede temin edilmektedir. Servisimiz Arçelik ürünlerinden buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kombi ve fırın aletleri konusunda hizmet vermektedir. Tam donanımlı gezici aracı ile müşterilerimize en hızlı hizmeti vermeye çalışmaktan gurur duyan bir ekiptir.
 Pendik Arçelik Servisi
Ülkenin en büyük ve kaliteli markalarından birisi olan Arçelik, müşterilerini ürün alımından sonra ki süreçte de yalnız bırakmıyor. Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinde teknik servis bulundurarak arıza durumlarına da müdahale ediyor. Pendik Arçelik Servisi Pendik civarındaki tüm ilçelere hizmet vermektedir.  Teknik servisi aradığınızda müşteri temsilcisi tarafından sorulacak ürünün modeli ve kodu gibi soruları cevaplamanız donanımlı teknik servisi elemanlarının müşterilere daha hızlı çözüm üretmesini sağlar.  Sorunun algılanmasından sonraki aşamada teknik servis gerekli yedek parçalar ve aletler ile adrese giderek en hızlı çözümü üretirler.  Eğitimli, dinamik ve güler yüzlü kadrosu ile müşteri memnuniyetini önemseyen bir ekiptir.
Soğanlık Arçelik Servisi
Tüm Kartal ve Soğanlık Bölgesi’ne hizmet veren Soğanlık Arçelik Servisi kombi, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi tüm beyaz eşyaların tadilatını yapıyor.  Telefonda ya da direk eve gelerek yapılan arıza tespitinden sonra gerekli ürün ve araçlarla en güvenli ve hızlı hizmeti sağlıyor. Arçelik’in sunduğu modern dünya imkanlarını teknik servis ile daimi hale getiriyor.  Gezici servis ile çözümleriniz en kısa sürede bulunup uygulanacaktır.  Özellikle günümüze en sık kullanılan ve kışın oldukça önemli olan kombilerin arıza durumunda, kombi modelini telefonda öğrenerek, gerekli teçhizat ile gelerek evlere en hızlı hizmeti sağlıyor.  Kombilerin arıza durumunda taşıyabildiği hayati tehlikeyi hızlı hizmet vererek en aza indiriyor.