Kış geldi, artık kendinize zaman ayırın. Göreme Elis Hamamdan Size Özel Şok Kış Kampanyası başladı! Gelin öncesinde neden hamam ? Hamama neden giymeliyim ? Hamamın Faydaları Nelerdir?

Hamamın faydaları saymakla bitmiyor...


Türk kültüründe çok önemli bir yeri olan hamam, sağlığımıza etkileri ile gerçekten çok faydalıdır. Osmanlı imparatorluğu zamanında sarayda kadınların güzellik sırlarının da hamama bağlı olduğu ve hamam kullanmanın belirli adapları olduğunu hepimiz biliyoruz. İşte hamamın faydaları;

Hamamda sıcak hava ve buharın etkisi ile vücudunuzda gözenekleri dolduran tüm kirler yumuşar. Yapılan kese ile tüm gözenekler açılır. Böylece hem cildiniz ölü deriden arınır hem de daha fazla oksijen alır.

Hamam, stresi alır ve zihni dinginleştirir. Çok stresli olduğunuz zamanlarda hamama giderseniz, stresten arındığınızı fark edersiniz.

Hamam lenf sistemine iyi gelir. Lenf sisteminin temizliğini sağlar. Bu nedenle ayda 1-2 kez gitmek çok faydalıdır.

Kas ağrılarını ve kas kramplarına hamam iyi gelir. Özellikle spor sonrası hamam yapılması önerilir. Eklemlerin ve kaslarda olan ağrıların hızla geçmesini sağlar.

Kalp atımı ve metabolizma hamam sonrası hızlanır. Bu nedenle kalp hastalarına hamam önerilmez.

Hamam sayesinde bağışıklık sistemi güçlenir. Bağışıklık sistemi düşük olanlara ayda 2 kez hamam önerilir.

Kanser ve enfeksiyon problemi olan hastalara sıcak buhar ile tedavi yapılmaktadır. Hamam bu tarz rahatsızlığı olan hastalara bu nedenle önerilir.

Alerjisi olan ve alerjik astım hastalarında oluşan sinüslerin tıkanması hamamda çözümlenir. Bu nedenle bu hastalara hamam önerilir.

Vücudumuz hamam sayesinde toksin atar. Yağ yakımı yapılır. Bu nedenle kilo vermek isteyen kişilere de hamam önerilir.

Metabolizmayı ve kan dolaşımını hızlandırır. Vücuda çok daha fazla oksijen girmesini sağlar. Cildin genç ve sağlıklı kalmasını sağlar.


Osmanlı hekimleri ılık sıcaklıktaki hamama girip fazla kalınma-dan yıkanılıp çıkmanın insan ruhunu ferahlattığı, bedeni kuvvetlendirdiği, insanın kendini rahat ve hafif hissettiği konusunda hemfikirdirler.

Hamama girmenin usulü; hemen sıcak bölüm yani iç kısma (halvet) girmeyip, diğer bölümlerde biraz kalarak sıcak bölüme geçmek, çıkarken de her bölümde biraz kalarak, vücudu alıştırarak çıkmaktır.

Hamamın kurallarına uyularak girilirse insana şenlik verir, gücü kuvvetlendirir, yorgunluğu giderir ve kokuşmayı yok eder. Hamamda kalma süresi uzatılmazsa ruhu ve gönlü ferahlatır.


Elis Hamamda Şok Kampanya!
 
ELİS KAPADOKYA HAMAMI GÖREME

Haftanın 7 günü , 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

Elis Hamamda Şok Kış Kampanyası Başladı.


İşte Size Özel Hizmetlerimiz;

1:Sauna 
2:Duş
3:Kese
4:Köpük
5:Köpük Masajı
6:Erkekler Bölümü (Jakuzi)
7:Bayan Bölümü (Yüzme Havuzu)
8:Elma Çayı Veya Türk Çayı Ikram
9:Herkese Özel Dolap
10:Havlu
11:Terlik
12:Sabun
13:Şampuan


"Hijyen ve temizliğe çok önem veriyoruz"

Hamam paketine ek olarak masajlarımız da mevcuttur

Aynı anda ayrı ayrı hem bayan, hem de erkek bölümümüz hizmet vermektedir...

Ve İşte Size Özel Kampanyalı Fiyatımız Sadece: 25 TL
Tel : 0384 271 29 75 / Göreme