Türkiye'nin tüm il ve ilçeleri için son dakika yerel haberleri artık star.com.tr yerel haberler sitesinde. Bulunduğunuz ilde neler olup bittiğini merak ediyor, son dakika gelişmelerinden haberdar olmak istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin. Siyasetten ekonomiye, hava durumundan namaz vakitlerine kadar tüm yerel haberler sayesinde gündemi yakalayacak, yaşadığınız ildeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek haberdar olacaksınız. Gündemin sürekli değiştiği ve sıcak gelişmelerin yaşandığı günümüzde, son gelişmelerin kentinize yansımalarını an be an izleyerek en sıcak gelişmelerden ilk sizin haberiniz olacak.
Terörle Mücadelede Son Dakika
Terör belasının onlarca can aldığı günümüzde bulunduğunuz şehirde yaşanan terör olaylarından haberdar olmak bir tık ötede. Terörle ilgili yerel haberler için ilinizi seçin ve son dakika haberleri okuyan ilk siz olun. Terörle mücadelede yaşanan son gelişmeleri, herhangi bir terör saldırısının olup olmadığını, şehrinizde teröre karşı alınan önlemleri öğrenerek yaşananları yakından takip edin.
Hava Durumu
Hava durumu büyükten küçüğe herkes tarafından merak edilen bir konudur. Acaba yarın ve bir hafta boyunca ilinizde hava durumu nasıl olacak? Hava durumuna göre program yapmak isteyenler, anlık hava durumu raporu ile ilinizdeki güncel hava şartlarını öğrenebilir, hiçbir zaman zor durumda kalmazsınız. Yarın ne giyeceğinize karar veremediyseniz öncelikle hava durumuna bir göz atın.
Yerel Haber detay sayfalarımız da her haberin bitimin ilgili şehrin hava durumu bilgisi de ek olarak listelenmektedir. Bölgesel habercilikte öncü konuma gelmeye çalışan Star Yerel Haberler siz değerli ziyaretçilerimize tek sayfada bir çok özellik sunmaya devam edecektir. Okuduğunuz haberin şehir hava durumunun 5 günlük bilgisine erişebilirsiniz. Örneğin konya haber sayfasında ki bir haber için konya hava durumunu gösterebiliriz.
Namaz Vakitleri
Yerel haberler sayfamızda sizlere sunduğumuz bir diğer özellik ise namaz vakitleri bilgisidir. Türkiye de tüm illerde namaz vakitleri farklılık gösterdiğinden namaz kılan vatandaşlarımızın güncel namaz saatlerini her defasında kontrol etmesi gerekmektedir. Resmi diyanet sayfasından aldığımız bilgiler ile kesintisiz ve doğru sonuçlar sunmaktayız. Ayrıca namaz detay sayfalarımız da bulunan bir özellik ile sayfanın vakti geldiğinde sesli ezan okuma özelliğini açabilirsiniz. Örneğin Konya’da olan bir vatandaşımız konya namaz vakitlerini arattığında ve sayfamızı açtığında tek yapması gereken sayfayı açık bırakması. Vakti geldiğin sayfamız ezan okuyarak kişiyi bilgilendirecektir.
Yerel Haberler sektöründe öncü
Teknoloji çağı günümüzde sizler de teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek istiyorsanız, en yeni teknolojik haberleri web sitemizde bulabilirsiniz. Türkiye ve dünyadaki teknolojik gelişmeler nelerdir, son teknolojik yatırımlar hangileridir ve amacı nedir, akıllı cihazlardaki son gelişmeler nelerdir hepsini star.com.tr sitesinde bulacaksınız. Kültür ve sanat meraklılarını da düşüne star.com.tr, en güncel kültür ve sanat gelişmelerini sizler için takip ediyor. Türk ve dünya sanatçılarının yeni eserlerini, neler yaptıklarını star.com.tr de takip edebilir, sanat, eğitim, kültür ve teknoloji hakkında en sıcak haberleri okuyabilirsiniz.