KADİR GECESİ MESAJI
Tümsiad Nevşehir Şube Başkanı Abdus Samet Aygün,yayınladığı KADİR GECESİ mesajında,”Bu gece, Yüce Allah’ın biz kullarına sunduğu büyük lütfüdür,adeta bana dön,benden af dile seni af edeyim mesajıdır.”Oğulmuş mesajında Kadir Gecesi faziletine değinerek Müslümanlar için bir fırsat olduğunu belirterek şöyle devam etti.

“Bu, bin aydan hayırlı olduğu bildirilen gecede insanlık alemini huzura kavuşturmak için gerekli olan esaslar indirilmiştir. Namaz, zikir, tesbih, Kur’an okumak gibi bedeni ibadetlerimiz yanında düşünce ile ibadet olarak isimlendirdiğimiz tefekkürü insanlığın amacı nedir? olgun insan olma mertebesine nasıl ulaşabiliriz? Nasıl insanlığa daha iyi hizmet edip, daha çok sevgi sunabiliriz? şeklindeki odak noktaları ile güçlendirelim.”

Unutmayalım ki; özellikle bu gecede Tevvab olan Allah tövbelerimizi kabul edecektir. Bizlere bir ikram olarak sunulan bu kutsal Kadir gecesinde dualarımızdan insanlığın ve memleketimizin huzuru, yeryüzünde zorluk içinde yaşayan Müslümanların kurtuluşu,sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için bizlere daha fazla gayret,kuvvet, iman ve birlik beraberlik vermesi için dua edelim.Bu duygularla başta TÜMSİAD ailesi olmak üzere bütün Müslümanların KADİR GECESİ’ni kutluyorum.

Tümsiad Nevşehir Şube Başkanı Abdus Samet Aygün