Türkiye'nin en klas seri ilan sayfası FİBSERİİLAN.COM a hoşgeldiniz...!  Türkiye'de İlana dair aradığınız ne varsa FİB SERİ İLAN. COM da...
Seri ilanlarda ekonomik kampanyalar FİB Seri İlan'la Şimdi www.fibseriilan.com da...
Sosyal ilanlarınızı 7/24 saat telefonla ilan verebilirsiniz.
Emlak İlanı
Otomobil İlanı
Eleman İlanı
Kayıp İlanı
2.El İlanı
İnsan Kaynakları
Vefat İlanı
Taziye İlanı
Ölüm ilanı
Anma İlanı
Kutlama İlanı
Teşekkür İlanı
Çeşitli ilanlar

FİB SERİ İLAN .COM resmi ilan servisi web sitesi içerisinde, seri ilan ve ilan sayfalarında yayınlanmakta olan; ilan kamapanya bilgileri, ilan açıklamaları, ilan fiyatları, örnekler ile pratik bilgiler bulabileceğiniz şekilde hazırlanmış olup, dilemeniz halinde müşteri hizmetlerinden destek talebinde bulunabilecek ya da ilan formunu doldurmak sureti ile seri ilan taleplerinizi online olarak ilan servisimize ulaştırabileceksiniz.

FİB SERİ İLAN.COM ilan bürosu
İlan merkezimiz haftanın yedi günü hizmetizde olup pazar günleri 10.00 – 19.00 hafta içi ve cumartesi günleri 08.30 / 19.30 saatlerinde ilan verenlere hizmet vermektedir.
İlan büromuz aracılığı gazeteniz FİB SERİ İLAN.COMda yayınlanmak üzere; FİB seri ilanlar ‘da cazip kampanyalar – ekonomik fiyatlar… seri ilan sayfaları içinde yayınlanan iş eleman bölümlerine, satılık konut – kiralık konut ve iş yeri sütunlarına, satılık vasıta – oto sayfalarına, iş makinesi, deniz araçları bölümlerine, duyuru – kayıp ilanları – zayi sütununda yayınlanmak üzere her tür küçük ilan talebinde bulunabilirsiniz, çerçeveli ilan sayfaları için vefat ilanı (acı kayıp – vefat başlıkları ile), teşekkür (doğum – cenaze – açılış başlıkları ile) , taziye (başsağlığı – taziye başlıkları ile ),  anma ve mevlit ilanları, genel kurul (A.Ş, vakıf, dernek, kongre gündem), gelir  tablosu veya kar zarar tablosu tarzında duyuru  ilanı verebilirsiniz.

Seri ilan
   Seri ilan Nedir ? Seri ilan, Satılık veya kiralık Emlak, Vasıta veya 2.el otomobil,eleman arayışında etkili olan kelime sayısına göre hesaplanan baskı Bölgesine göre fiyatları değişkenlik gösteren, kampanyalı yayınlanan küçük ilan biçimidir. Ayrıca ders verenler, satılık eşya ve evcil hayvan satımı, eğitim, isim tahsisi kayıp,zayi,hükümsüz ilanlarında da tercih edilir. FİB SERİ İLAN. COM da İlanlar ülkemizde en fazla taleb gören ve en güvenilir ilan siteleri başında yer almaktadır.

  Seri ilan Servisimize Hoşgeldiniz. Sitemiz üzerinden FİB SERİ İLAN.COM seri ilanlar, kategorilerine Eleman, İş, personel, araba, 2.el otomobil, araç, vasıta, iş makinası, Sahibinden ilanları, Satılık Emlak, Kiralık, Devir, Arsa, Tarla, Yazlık, eleman arayanlar İlanlarını Ücretli olarak yayınlatabilirsiniz. İlanlarınızı ister Online olarak istersenizde Seri İlan Danışma hatlarımızı arayarak verebilirsiniz. Ankara merkez olmak üzere İstanbul veya İzmir hatlarımızı kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

   Türkiye’nin bütün illerden istediğiniz bütün ulusal gazetelere seri ilan ve reklam verebilirsiniz. Firmamız bütün ulusal gazetelerin resmi ve yetkili ilan servisidir. Seri ilan vermek için  ilk önce ilanınızın hangi başlık altında çıkacağını belirleyiniz. Daha sonra bir ilan metni hazırlayınız.

 Bir sonraki adım da ise bizi belirtmiş olduğumuz iletişim numaralarımızdan size uygun olanı seçiniz. Bizi arayarak seri ilan temsilcilerimizden yardım alınız.İlan temsilcilerimiz hazırladığınız metni en kısa ve en açıklayıcı olacak şekilde kısaltacaklardır.En uygun fiyatı size sunacaklardır.

 Ödemelerinizi kredi kartınızla, çalıştığınız bankayla havale veya EFT yaparak ödemelerinizi yapabilirsiniz.Gazetelerin tümünde seri ilanlarınızı yayınlatabilirsiniz. FİB SERİ İLAN.COM, da seri ilanlarınız firmamız aracılığıyla yayınlatabilirsiniz.

 Firmamız sizler için en uygun fiyata en dikkat çekici, sonuç alacağınız seri ilan hazırlayacağız. FİB SERİ İLAN.COM da seri ilanlarınız için bizi aramanız yeterlidir.Eleman ilanı, satılık oto, kiralık oto, satılık emlak,kiralık emlak, araba ilanlarınız seri ilanlardır. Detaylı bilgiler ve ilan vermek için bizi arayınız