Seyahate çıkacaksınız ancak ne ile gideceğiniz konusunda kararsız mı kaldınız? Otobüs biletleri ile uçak biletlerini karşılaştırıyorsanız ve hangisinin daha ekonomik geleceğini düşünüyorsanız bu konuda size yardımcı olabiliriz. Söylemeliyiz ki bundan sonra uçak bileti size çok daha ucuza gelecek. Bunun için hemen bu siteye girmeniz gerekecek. Burada erken alımlarınızda çok daha ucuza satın almış olacaksınız. Ayrıca herhangi bir farklı noktada aynı tarihler için yapacağınız işlemlerden çok daha ucuzunu bulacaksınız. Böylece kafanıza yatan ekonomik seyahate ulaşmış olacaksınız. Kullanımı da oldukça basittir. Önce siteye girecek ve daha sonra kalkış noktasını ve iniş noktasını belirleyeceksiniz. Ardında gidiş tarihi de belirleyecek ve bileti bulacaksınız.
Uçak Biletleri Daha Ucuza Gelecek
Bundan sonra çok daha ucuza uçak bileti alabilirsiniz. En başta söylemeliyiz ki buraya girdikten sonra karşınıza nereden nereye gideceğinizi belirten bir ekran gelecektir. Kalkış noktası ile varış noktasını belirledikten sonra gidiş tarihini de yazacaksınız. Daha sonrasında yetişkin sayısı, çocuk sayısı, bebek sayısı ve öğrenci sayısı belirlenecektir. Ardından uçuş ara butonunu kullanacak ve karşınıza listelenen uçuşlardan birini bulacaksınız. Kesinlikle bundan sonra bilet bayisi sayesinde daha ekonomik fiyatlardan yararlanacağınıza emin olabilirsiniz. Karşınıza hem hava yolu firması hem de fiyatlar çıkacaktır. Bunun yanında uçuş saatleri de belirlenecektir. Ayrıca seçimi de kolayca yapabileceksiniz. Bunu yapmak için bilgisayara da ihtiyacınız olmadığını söylemeliyiz.
En Ucuz Uçak Biletinin Adresi
Son derece uygun rakamlara uçak bileti almak isterseniz doğru adresin burası olduğunu bilmelisiniz. Burada istediğiniz bileti kısa sürede bulabileceksiniz. Seç butonlarını kullanacak ve ardından iletişim bilgilerinizi yazacaksınız. E-posta adresiniz, telefon numaranız, adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, T.C. Kimlik numaranız gibi bilgilerinizi vereceksiniz. Daha sonra aşağıda bulunan ödeme ekranını dolduracaksınız. Sizden kredi kartı numaranız, son kullanma tarihi, güvenlik kodu ve kartın üzerinde yazan isim soy isim gibi bilgiler alınacaktır. Ödemeniz yapılacak ve dilediğiniz gibi uçak biletinizi almış olacaksınız. Kesinlikle burada Pegasus uçak ya da daha farklı firmaların uçaklarını da bulacaksınız. Daha fazla fiyatları oldukça yüksek olan sitelerde zaman geçirmeyin. Ekonomik fiyatlar için burayı ziyaret edin.