25 Haziran 2016 Cumartesi günü 12.30 – 17.30 saatleri arasında yapılacak kesinti çerçevesinde çalışmaların programlanan süreden erken tamamlanması halinde kesinti bitiş saatinden önce elektrik verilebilecek.
Uçhisar TR 6 da Fersan Elektriğin Trafo Değiştirme işlemi nedeni ile Uçhisar Kasabası Yukarı Mahalle Adnan Menderes Caddesi, Değirmen Sokak, 1. Okul Sokak, Turgut Özal Caddesi, Tekeli Mahalle Göreme Caddesi ve Civarları. Uçhisar Belediyesi, Uçhisar İlkokulunda Programlı Elektrik Kesintisi Yapılacak.
Söz konusu kesintinin uygulanacağı alandaki elektrik abonelerine, Elektrikle çalışan cihazlarınızın devreden çıkartılması, Yapılacak çalışmaların, belirtilen saatten önce bitmesi halinde, çalışma bitiminden hemen sonra enerji verilebileceği, Jeneratör kullanan müşterilerimizin ve Elektrik Dağıtım şebekesi aracılığı ile satış yapan Elektrik enerjisi üreticilerinin kesinti süresi boyunca iş kazalarına mahal verilmemesi adına Dağıtım Şebekesi Anahtarlama elemanlarının açık olduğunu mutlaka kontrol etmeleri, Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezine başvuruda bulunulabileceği belirtildi.