Umre ve hac ibadeti, Müslümanlar için oldukça önem araz eden iki ibadettir. Hac, yılın belirli zamanlarında yapılan ve farz olan bir ibadettir. Bunun aksine umre ise zamanı tamamen hacı adayına ait olan bir ibadet türüdür ve çoğunluğun düşüncesi ile sünnet kabul edilen bir ibadettir. Bu iki ibadet için insanlar belirli birikimler yaparak çeşitli tur acentelerine başvuruda bulunmaktadırlar. Bu noktada özellikle ülkemizde farklı organizasyonlar düzenlenmekte ve tur acenteleri bu konuda hacı adaylarına oldukça yardımcı olmaktadırlar. İnanç Turizm de bu noktada devreye girerek ülkemizde hizmet eden diğer tur firmaları gibi hizmet vermeye devam etmektedir. Umre turları için hazırlıklarına devam eden firma birçok açıdan aylar önceden yaptığı planlar dahilinde en ufak bir aksaklık yaşanmasına müsaade vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. Bu noktada http://www.inancturizm.gen.tr sitesinden de yapılan hizmetleri ve programları öğrenebilmeniz mümkündür. Siteye girip biraz vaktinizi ayırdığınızda düzenli bir site olmasının yanı sıra birçok açıdan cazip olabilecek umre fiyatlarını görebileceksiniz. Umre fiyatları olarak pek çok fırsat sunan firma sizlerin istedikleri seçeneklere göre fiyatta artış ya da azalış gösterebilmektedir. Bu tamamen sizlerin ne istediği ile ilgilidir. Firma 5 yıldız ve daha üzeri otellerle çalışmakta ve konfor açısından herhangi bir sorun yaşamayacağınızı düşünmekteyiz. Ayrıca kutsal topraklara giderken uçak araç ya da herhangi gibi isteğinize bağlı olarak verilecek hizmetlerde tamamen müşteri memnuniyetinden yola çıkarak kararlar almaktadır.
10 Kasım 2016 itibariyle ilk kafilelerin gönderilmesi planlanan organizasyon ile 7 günlük, 10 günlük, hatta 14 günlük turlar da düzenlenmektedir. Bu notada seçenek tamamen hacı adayına kalmış olup kendi memnuniyeti dahilinde istediği kafilede yerini almaktadır.
Rezervasyonlar ve konu hakkında bilgi almak amaçlı sitede düzenlenen forma sayfasından isim-soyisim, telefon numarası gibi bilgileri siteye göndererek en kısa sürede ihtiyaç duyduğunuz bilgileri edinebileceksiniz. Ayrıca müşteri memnuniyeti anketinde katılanların %97’sinin memnun kaldıklarını belirtirsek oldukça tecrübeli ve işini iyi yapan bir firmayla çalıştığınızı görebilirsiniz. Bu noktada daha ayrıntılı bir şekilde bilgilendirilmek istediğinizde internet üzerinden konu hakkında ayrıntılı araştırma da yapabilirsiniz.