Global sahadaki iş alanlarının ve ticari ilişkilerin gelişmesine paralel olarak her geçen gün yabancı dil eğitimine olan ihtiyaç artış gösteriyor.



Günümüz işe alımlarında en önemli kriter olarak değerlendirilen dil bilgisini özellikle de kendi ülkesinde öğrenmeniz pratiklik açısından büyük bir avantaj tanıyor. 1998 yılından beri eğitim danışmanlığı hizmeti veren ICES ise yurtdışı dil eğitimi noktasında seçkin hizmetler sunan kurumların başında geliyor.

 

İnteraktif eğitimin gücüne inanan eğitim kurumu, öğrenci kitlesine istedikleri dili yaşayarak öğrenme olanağı sunuyor. Ayrıca öğrendiklerinizi, yerli halkla birlikte pratik yapabilme fırsatı da elde edebiliyorsunuz. Böylelikle hem gramer bilginizde hem de öğrenmek istediğiniz dile karşı olan ilginizde artış görüleceğinden emin olabilirsiniz. Yurt dışında geçirmek istediğiniz süreyi, hazır bulunma düzeyinize bağlı olarak ister kısa isterse de uzun dönem halinde belirleyebilirsiniz.

 


ICES Yurtdışı Dil Eğitimi Avantajları

 

Kariyer hayallerinizi gerçek kılmayı amaçlayan ICES, öğrencilerini eğitim durumlarına göre Genel İngilizce, Sınav Hazırlık Eğitimleri, CELTA kursları gibi seçkin programlarla tanıştırıyor. Almanya, Kanada, İngiltere, Fransa, İspanya ve Amerika gibi dünyadaki pek çok gelişmiş ülkede eğitim alabilmenize yardımcı oluyor. Öğrencinin eğitim programına karar verildikten sonra konaklayacağı mekan belirleniyor. Öğrenci evleri, aile yanı ve yurt türündeki farklı konaklama mekanları arasından seçim yapabilmeniz mümkün oluyor.

 

Gideceğiniz ülkenin vize işlemleri, uçak biletinin ayarlanması, havaalanından konaklama mekanına transferiniz ve hatta kalacağınız süre boyunca devam eden sağlık sigortanız da yine ICES yurt dışı eğitimi imkanları çerçevesinde gerçekleştiriliyor. fiyatları ise genellikle her öğrenci kitlesinin ulaşabileceği aralıklarda seyrediyor. Cazip fiyatlı dil okulları arasından bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Dil eğitiminizi daha akıcı hale getirmek için yaz okulları açan ülkelere de gidebilirsiniz. Dilerseniz üniversiteye hazırlık ve master programları sayesinde yüksek öğretim fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

 

Öğrenci portföyüne karşı özel ilgi misyonu ile hareket eden ICES danışmanlık şirketinin yurtdışı dil eğitimi hizmetinden faydalanarak hedeflerinize ulaşmanın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.