Cerean Enerji, Hüsnü Özyeğin’in kurucusu olduğu Fiba Holding şirketler grubuna bağlıdır. 2009 yılında aldığı Elektrik Toptan Satış ve Tedarik Lisansı ile bugün tüm Türkiye’de elektrik enerjisi üretimi ve serbest tüketicilere* ilk elden satışı faaliyetini yürütmektedir. Cerean Enerji, abonelerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetin yanısıra müşteri memnuniyetini kâr etmeye tercih ederek Türkiye’yi “ZAMLANMAYAN ELEKTRİK” ile tanıştırmıştır.

Peki nedir bu Zamlanmayan Elektrik? 
Aboneliğini Cerean’a taşıyanların elektrik fiyatları sabitlenir ve zamlardan etkinlenmez. Yani elektriğini Cerean Enerji’ye taşıyan aboneler zammı unutur. Kafası da cebi de rahat eder.

Serbest tüketici nedir?
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından belirlenen limit üzerinde elektrik kullanımı yapan aboneler, elektrik tedarikçilerini seçme hakkına sahiptir. 2016 yılı itibarıyla ; yıllık toplam elektrik tüketimi 3600kWh yani aylık ortalama fatura tutarı 82TL ve üzerinde olan elektrik aboneleri “Serbest Tüketici” olarak adlandırılır.

Kim Cerean Abonesi Olabilir?
Ev ya da İşyeri farketmeksizin, aylık fatura tutarınız yaklaşık 82TL ve üzerindeyse elektriğinizi Cerean’a taşıyabilirsiniz.
6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve Elektrik Piyasası Serbest Tüketici Yönetmeliğinin ilgili hükümleri uyarınca 12 aylık elektrik tüketimi 2,400 ElektrikWh ve üzerinde olan tüm aboneler “Serbest Tüketici” olarak elektrik tedarikçilerini değiştirme hakkına sahiptir.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?
Detaylı bilgi almak ya da aboneliğini Cerean’a taşımak için TELEKOM NET Firmasında Nevşehir Bölge bayisi olan  Kürşad Yıldırım'a 0537 703 23 98 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Elektriklerim Kesilir mi?
Hayır kesilmez! Tedarikçi değiştirme sürecinde; hat, trafo vb. alt yapı değişikliğine gerek duyulmaz. Değişiklik işlemleri sadece sistem üzerinden yapılır. Bu nedenle geçiş sürecinde elektrik kesintisi yaşamanız söz konusu değildir.
 

Kampanyalar