Nevşehir belediye spor 2. yarıya inşallah doğru bölgelere nokta transferlerle daha hazır daha güçlü olarak lige asılacağını çok zor olan liderliği koruma ve şampiyonluk adaylığını devam ettireceğine canı gönülden inanıyorum.Artık rakiplerimizi iyi tanıdık ve etüt ettik,rakibe göre oyun rakibe göre taktik seyirci desteği de beraberinde birlik ve beraberlikle İstanbul'da ki hemşerilerimizde çok vefa gösteriyorlar onlara da ayrıca teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Benim Nevşehir sporda oynadığım dönemlerde İstanbul'da ki hemşerilerimiz bu kadar organize değillerdi şimdi dernekleşme , bir araya gelme, hemşericilik anlayışımız daha güçlendi bundan dolayı hem seyirci hem maddi anlamda gayretlerini çok takdir ediyorum.İnşallah bu sevgi ve birliğimiz daim olur iyi günde kötü günde takımımızı eni iyi şekilde destekler ve şampiyonlukları hep birlikte yaşar sporun zevkine varırız.

Not: Benim Güzelyurt mahallesi muhtar adaylığı için desteklerini ve memnuniyetlerini bildiren arkadaşlarıma ,ağabeylerime , dostlarıma ,komşularıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

KAPTAN CANER KÖKSAL