İslam adı altında Kumpas...

Her zihniyette kumpasçılar olabilir. Ancak benim sözüm kendilerini Müslüman olarak gösteren ve sanan kişilerdir. Bunlar toplumun her yerinde ve her konumunda (hükümette, yargıda, sağlıkta, eğitimde, maliyede ve hatta bizim hastanede) olabilir. Her zihniyete sahip olabilir (her yerde,  herhangi bir cemaatte veya herhangi bir cemaatte mensup gözüküyor gibi). işleri gelince herkesle ittifak kuralar, herkesle birleşirler. Çünkü bunlarda her yolu kullanılabilir. 
Onlardan olmayanlar, onların zihniyetine katılmayanlar, karşı koyanları, onları bir göreve gelmesine destek vermeyenler veya engelleyenleri, kumpasla sahte deliller ve iftiralarla, yok etmeye kalkarlar. Böylece bunları yok etmeyi çalışarak kendi adaletini yerine getirdiklerini söylüyorlar.
Bunların dininde kim onlara getiri, kazanç sağlıyorsa onlardan olup ve hak yolunda, değilse hangi araçla, hangi yolla, hangi iftira ile Olursa olsun yok edilmeli. Bu mu sizin dininiz? Bu mu sizin İslaminiz? Bu mu sizin İslam’daki adaletiniz?
Kendilerini Allah in yolunda nefer sanan kumpasçılar, iftiracılar olsa olsa hizbu'ş-şeytan in,  şeytanin ordusunda birere neferidirler.
Namaza kalkıp Allaha ibadet ettiklerini sanan kumpasçılar, iftiracılar, İslam dinini kendi nefsi için alet edenler, süjede ettikleri Allah değil onların vardıkları şeytandır.
İslam’daki içtihat konusu son derece gerekli, normal ve ilerleyici bir yoldur. Ancak başkalarını kumpasla ortadan kaldırmak ve bunu da adaletin yerine getirmesi şeklinde gösterenler, önce kendinizi aynada bakiniz, adalet şekli altında gözüken kılıfı üzerinizden çıkarıp içinizdeki şeytana teslim olmuş nefsinizi görün.
Bu dünya anne rahmindeki bebeğin sandığı dünya kaderdir. Doğduktan sonra göreceksiniz bu fani dünya denizdeki damla kaderdir. Bu dünya kendinizi kandırırsınız veya verilen cezalara katlanırsınız. Obur dünya da ne yapacaksınız?
Kumpasla, oyunlarla, ….insanlara iftira atarak, insanların adını lekeleyerek, aileleri parçalayarak, insanlar in yaşamlarını alarak adaletin yerine getirdiğini sananlar , obur dünyada bunların cevabini nasıl vereceksiniz?
Müslümanlar uyanık olmalısınız, İslam dünyası bu kader içten ve dişten saldırı altında olmamıştır (sadece Amerika, Siyonistlerin saldırısında değil ) . İslami içerden kemiren,  İslami zihniyeti adı altında içini boşaltmaya çalışan, IŞİD gibi İslami dünyaya terör dini gibi gösterenlerin saldırısı altındayız. Birlik olup, mezhep savaşlarını bırakıp, içtihat farklılığını normal olduğunu kabul edelim, dinimizi tanıyıp ve doğru olarak tanıtalım. Biz dinimize inancımıza sahip çıkmazsak, Amerika’nın, Siyonistlerin beslediği, IŞİD çiler, kumpasçılar, dinimizin içini boşaltmaya çalışanlar, din adına insanları soyanlar sahip çıkarlar.
                              
                               Op. Dr. Ahmet Riza CEVATZADE
                                      [email protected]