Karpuazatan Kadir Has Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Genel Sekreter Rıfat Pehlivan ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız katıldı. Kendisi 2 yıllık Kayserisporlu yapan sözleşmeye imza atan Welliton imza töreni sonrası Kayserispor bayrağı ile poz verdi.
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkenvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, çok önemli bir futbolcuyu takıma kazandırdıklarını belirterek, “Bugün kulübümüz için önemli bir transfere imza atıyoruz. Kulübümüzde görmeyi çok istediğimiz, bizimle olmasını çok arzu ettiğimiz bir futbolcuyu kadromuza katıyoruz. Welliton ile 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Hem kariyerini hem de performansını çok yakından bildiğimiz bir oyuncu. Türkiye ligini de çok yakından tanıyan bir oyuncu. Kulübümüze de önemli katkılar sağlayacağını ümit ediyoruz. Kendisine Kayserispor forması altında başarılar diliyorum” dedi.
Kendisini Kayserispor’a bağlayan imzayı atan Welliton ise, daha fazla çalışarak Kayserispor için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.
Daha önce Anıl Karaer, Ufuk Budak ve Kubilay Sönmez’e imza attıran Kayserispor da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.