“Huzurun, kardeşliğin, barışın ve birlikteliğin olduğu yerde başarı vardır”
Huzur, kardeşlik, barış ve birliktelik ortamında projelerini yürüttüklerine değinen Başkan Bahçeci; 5 yıl boyunca yapılan her projenin bir hikâyesi olduğunu, projeleri gerçekleştirirken yoğun bir emek harcadıklarına değindi.
Bahçeci programda şunları söyledi: “2009 yılında göreve kurumsallaşma adına büyük adımlar atarak iyi bir teknik kadroyla gece gündüz demeden, dedikoduya yer vermeden Kırşehir'in başarısı için çalıştık. Belediyeler şehirler için en önemli kurumlardır. Alt ve üst yapı çalışmaları, yeşil alanlar, parklar, sosyal tesisler, kültürel etkinlikler yapmak belediyenin görevleridir.
Kırşehir Belediyesine güven demek Kırşehir’e güven demektir. Belediyenin itibarı demek Kırşehir’in itibarı demektir. Biz Belediyemizi Kırşehir’in güvendiği bir kurum yapmak için 5 yıl boyunca çalışarak Kırşehir’e 290 milyon yatırım yaptık. Yatırımlarımı yaparken, hizmetlerimizi gerçekleştirirken ben olgusundan çıkıp biz diyerek; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışarak hizmetlerimizi başarıyla gerçekleştirdik. Bu yolda Kırşehirliler bize inanındı, bize güvendi. Onların verdiği güven sayesinde biz de şehrimiz için, şehrimizin vizyonunudeğiştirmek için projeler ürettik
Bu şehir için her zaman ortak akılla hareket ettik. Kırşehir için hep hayaller kurduk, sizler için gerçekleştirdik. Kırşehir’i eğitimde marka bir şehir yapmak, termal turizmin merkezi yapmak ve kültür turizmde söz sahibi olabilmesi için hedefler koyduk kendimize. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok mücadele edip, çok çalışmalıyız dedik.
Kırşehir’in geleceğe açılan kapısı İkizarası Kent parkımız Türkiye’de eşi benzeri olmayan, kültürel ve sosyal faaliyetlerin gerçekleşeceği bir sosyal alan olacak. Ahilik felsefesini yaşatmak ve Ahiliğin mührünün Kırşehir’e vurmak için başlattığımız, Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi olacak Ahi Evran Külliyesi proje çalışmalarımız devam ediyor. Cacabey gibi çok önemli bir değeri yaşatmak ve şehrimizin güzel bir meydana sahip olması için Cacabey Meydanı düzenleme çalışmalarına başladık.
Hayali olmayan adamın projesi olmaz, projesi olmayanın adamın eseri olmaz, eseri olmayanın izi olmaz diyoruz. Kırşehir için hayaller kurduk, projeler ürettik.İnşallah bizde Kırşehir’e izimizi vuracağız.
Bütün bu işleri yaparken makam mevki sevdası olmadan, siyaseti sadece bir araç olarak görerek çalıştık. Güvenilir, işin ehli insanlardan bir ekip kurduk.Ekibimizle tek amacımız Kırşehir'in güzelleşmesi ve gelişmesi oldu.. Ben hep diyorum "Allah'ım en hayırlı hizmeti kim yapacaksa onu başımıza getir ". Biz hiçbir dünya makamı için insanları birbirinden ayırmadık, ayırmayacağız. Çalışmalarımızda hep biz için çalıştık, Kırşehir için çalıştık. Hırsıza, yolsuza, haksıza fırsat vermeden; ama siyasi ikbal uğruna insanların kalbini kırmadan yolumuza devam edeceğiz.”