Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehirspor’a Arsa Tahsisi Yapıldı. 
Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir spor’a arsa tahsisi yapıldı. 2 Şubat 2017 tarihinde yapılan Belediye Meclis toplantısında alınan kararla 5075 m2 arsaKırşehir spor’a bedelsiz olarak tahsis edilmek üzere karar alındı. 
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclisinde alınan karar ile Kırşehir spor’aGüneykentte5075 m2 alanı tahsis ettik. 5075  metre karelik alanın plan tadilatları da bitti. Buraya yapılacak tesiste ise Halı saha tesisi, düğün salonu gibi kalıcı bir gelir getirici tesisler yapılacak.İstiyoruz ki takımımız daha güzel bir tesis de,  bir nezih bir ortamda kampını ve çalışmaları yapsın.Yapılacak yeni tesislerlede kendi yağı ile kavrulsun ve kimseye muhtaç olmasın diye böyle bir karar aldık.Ben buradan meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Kırşehirlilerin en büyük sevdası Kırşehir spor’dur.”
Başkan Bahçeci ; Ayrıca,8 yıldır takımımızın iaşe, tesis giderleri, deplasman araç teminlerini Belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Omuz omuza güç birliği şekilde inşallah Kırşehir sporumuzu hedeflerine ulaştırmak için mücadele edeceğiz. Hedefleri de sabun köpüğü gibi 1 yıllık ve 2 yıllık hedefler değil, uzun vadeli hedefler. Sabırlı bir şekilde amaca ulaşacak bir şekilde adımlarımızı atmamızda yine son derece önemli. Ligde takip ediyoruz, çok büyük paralar harcayarak sadece bir yıllık enerji ile bu işleri götürmeye çalışan takımlarda oluyor. Takımlar saman alevi gibi, sabun köpüğü gibi bir anda ortadan kayıp oluyorlar. Biz bunu arzu etmiyoruz. Kırşehirspor hem gelirleri ile, hem idaresi ile, yönetimi ile hem futbolcuları ile uzun soluklu bir kendine program belirlesin ve buna göre çalışsın” dedi.
Başkan Bahçeci sözlerinin sonunda, “Tüm Kırşehir Sporseverleri Kırşehir Spor’un maçlarına davet ediyoruz. Bu takım şimdi Kırşehir’in gerçek bir takımı haline geldi. İnşallah bunun meyvelerini zaman içerisinde toparlarız diye umut ediyorum. Yeni yapılacak tesisin Kırşehir sporumuza gelir getirecek bir yer olacak. Takımı istediğimiz yere taşımak için elimizden geleni yapacağız”dedi.