Yıl 1958

   Çin’in başında komünist Mao vardır

   Komünist yönetim Çin’in tarımsal üretimini geliştirmek için tarım ürünlerine zarar veren serçelerin yok edilmesi yönünde bir karar alırlar.

   Sakın şaka sanmayın

   Ve 

   ‘Serçelere Hücum Harekâtı’ başlatılır

   Bu harekât ile serçelere hücum başlar. Eline çalgı, bez, meşale, uzun sopa vb. alanlar sokaklara fırlar. Bez sallayanlar, düdük çalanlar, sırıkla serçe kovalayanlar, tüfeklerle serçelere ateş edenler, gürültü yaparak serçelere ürkütenler günlerce eylemlerine devam ederler.

   Sonuçta milyonlarca serçe katledilir, serçe sayısında büyük bir azalma olur.

   Bu harekât sonucunda büyük üretim artışı bekleyen komünist Mao hayal kırıklığına uğrar.

   Serçelerin yok edilmesi sonucu bu defada böcekler ortalığı kaplar, milyonlarca böcek tarım arazilerine hücum eder, üretim büyük ölçüde düşer.

   Hatasını anlayan komünist yöneticiler çark ederler ve öldürdükleri ve düşman ilan ettikleri serçeleri koruma altına alırlar.

   Bu olaylar Çin’de yaşanmıştır

   Materyalizmin ve komünizmin beyinleri tahrip ettiği, düşünceleri bulanıklaştırdığı, doğal yaşama müdahale edildiği bu dönemde yapılanlara kimse itiraz etmemiş, alınan kararlar aynen uygulanmıştır.

   Çünkü komünizmde itiraz yoktur, her itiraz karşı devrim harekatı sayılır ve hemen yok edilir.

   Hiç kimse benim düşüncem şu diyemez, insanlar dilsiz kölelerdir, ancak komünist partinin aldığı kararlar geçerlidir, o kararlara itiraz etmeden uymak da zorunludur.

   Komünizmde insan çarkın bir dişlisi gibidir, o istediği gibi değil yöneticilerin istediği gibi hareket etmek zorundadır.

   Bu rejimde sadece serçeler değil insanlarda ‘karşı devrim’ yaftası altında işkence ve baskılara maruz kalarak yok edilmişlerdir.

    İnsanlık, komünizmle ilk önce Rusya’da tanışmış, onun ‘aş, ekmek, toprak’ sloganının altında insanları köleleştirdiği, kanını emdiği, komünist yöneticiler tarafından dilsiz-dinsiz köleler haline getirildiği kısa sürede anlaşılmıştır.

   Bundan da en çok Rusya’da yaşayan Türkler etkilenmiş, milyonlarca Türk Sibirya kışına ölmek için terkedilmiş, milyonlarcası da katledilmiştir.

   Komünizm bir afettir

   Bu afetin sloganı da ne yazık ki ‘özgürlük ve demokrasidir’

   Bu afetin insanlığın başına bela eden, bunu bilinçli olarak yapan Avrupa’daki Siyonist Musevilerdir.

   ‘Komünizm her görüldüğü yerde ezilmelidir’ diyen Mustafa Kemal bu tehlikeyi çok erken görebilmiştir.

   Komünizm insanın ve insanlığı düşmanı bir virüs, ilacı ise İMANDIR…