Nurdan Karasu Gökçe, Nazım Mammadov, Adnan Öztürk ve Semiha Atayakulol Yılmaz'ın eserlerinden oluşan Karma Resim Sergisi 11-20 Kasım tarihleri arasında Güray Müze’de sanat severler ile buluşacaktır.

Serginin açılış kokteyli 11 Kasım 2017 15:00’da gerçekleştirilecek olup tüm sanat severler davetlidir.
NURDAN KARASU GÖKÇE
Gazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim-İş Eğitimi (Resim) Bölümü’nden mezun olan (1990) sanatçı lisansüstü eğitimine Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğrenim bursu ile gittiği Amerika Birleşik Devletleri’nde devam etmiştir (1991). Claremont Graduate School, Fine Arts Department’dan master derecesi ile mezun olmuş (1994); Hacettepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde “Işık ve Renk ile Tinsel ve Düşüncel Mekânlar Yaratma” konulu çalışması ile Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden Sanatta Yeterlik almıştır (2004). 2008 yılında Doçentliğini alan KARASU GÖKÇE, 2013 yılında Profesör olmuştur. Erciyes Üniversitesinde Öğretim Üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir. 
ADNAN ÖZTÜRK
2013-Ankara Üniversitesi Diş Hekimligi Fakültesi’nde ögretim üyesi
1999 yılında Orhan Cebrailoğlu Sanat Atölyesi'nde başladığı sanatsal çalışmalara
2008 yılından itibaren Ankara'da bulunan kendi atölyesinde devam etmektedir.Sanatçı 20 den fazla kişşel sergi açmış bunların dışında birçok karma sergiye ve çalıştaya katılmıştır.
SEMİHA ATAYAKULOL YILMAZ
1965 yılında Ankara'da doğan sanatçı A.Ü.İ.F Kamu Yönetiminden mezun.1994-98 yıllarında İsviçre'de Inlingua Sprach Schule ve Bern Üniversitesinde Alman dili eğitimi aldı.Kültür Bakanlığı Güzel sanatlar galerisinde (Sivas-İzmir) sanat eğitimi aldı. Ülkü Ünal,Seba Uğurtan ve Mustafa Ayaz'ın öğrencisi olan Kültür Bakanlığınca sanatçı belgesi verilen , 5'i kişisel 30'u aşkın sergide yer alan 2011-2013 İzmir Bienallerine katılan sanatçının eserleri, yurt içi ve yurt dışında resmi ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
NAZİM MAMMADOV
Azim Azimzade adına Ressamlık Mektebinde eğitim aldıktan sonra Bakü Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde okudu ve aynı okulda yüksek lisans yaptı. 1997 yılından itibaren Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde çalışmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışında kişisel ve karma sergileri bulunan sanatçının eserleri çeşitli koleksiyonlarında yer almaktadır.