Acıgöl Belediyesi tarafından hafta sonu İlçede düzenlenen 7. Geleneksel Trap Atışları ve Kültürel Etkinlikler Festivali, farklı illerden de yarışmacı ve  katılımcılarla gerçekleştirildi. 

Acıgöl İlçesi Maar Gölüne kurulan platformda yapılan trap atışlarına hareketli makine, sağ sol arkası, Profesyonel, tek kurşun tek hedef, tek kurşun ve grup yarışmaları olmak üzere 5 farklı kategoride yarışıldı. Festivale; Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Acıgöl Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yarışmada dereceye giren yarışmacılara  çeşitli ödül ve hediyeleri Acıgöl Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Festivale katılan tüm yarışmacılara katılımcılara ve festivali izlemeye gelen vatandaşlara ücretsiz yemek ve çay ikram edildi.

Belediye Başkanı Ertaş, “Belediyemiz tarafından yapılan festivalimize katılan yarışmacılara, seyircilere ve katkı ve destek veren tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.