Ürgüp Belediyesi ve Kapadokya Üniversitesi tarafından turizm haftası sebebiyle düzenlenen bahar konserlerinin ilkinde sanatçı Fatma Turgut, Ürgüp Cumhuriyet Meydanında konser verdi.

28 Nisan Pazar akşamı gerçekleştirilen konsere, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Konser öncesinde Ürgüp folklor ekibi tarafından hazırlanan yöresel halk oyunları gösterisi sahnelendi.

Ürgüp'te konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatma Turgut; Ürgüp'e ilk kez konser vermek için geldiğini belirterek konserin düzenleyen Ürgüp Belediyesi ve Kapadokya Üniversitesi'ne teşekkür etti.

Konserde Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk tarafından sanatçı Fatma Turgut’a çiçek takdim edildi. Göreve başlayalı yaklaşık 1 ay olmasında rağmen böylesine güzel bir etkinlikte Üniversiteyle işbirliği ile sanatçı Fatma Turgut'u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti paylaşan Aktürk'e alanı dolduran binler de alkışlarıyla karşılık verdi.

BU DAHA BAŞLANGIÇ  

Başkan Aktürk şöyle konuştu: "Ürgüp'ümüz bundan sonra kültürel ve sanatsal etkinliklerin siz gençlerle birlikte merkezi haline gelecek. 20 günlük bir belediye başkanlığı sürecimiz var, bu etkinliğimiz daha başlangıç. Bundan sonrada Fatma hanım gibi değerli sanatçıları Ürgüp'te ağırlayarak Ürgüp'ü nasıl dünya kenti yaparız onun gayreti içerisinde olacağız. Fatma hanım da Ürgüp için bundan sonra bir tanıtım elçisi olacak." 

Ünlü sanatçı, 2 saat boyunca sahnede kalarak en sevilen şarkılarını seslendirdi ve dinleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı.