Talimhane Tiyatrosu’nun Göl Kıyısı isimli oyunu 4 Haziran 2016 tarihinde Ürgüp Belediyesi Sinema ve Kültür Merkezinde sahnelenecek. Oyunun rollerini Meltem Cumbul, Pelin Ermiş, Evren Kardeş, Levent Öktem ve Ushan Çakır gibi tanınmış yüzler paylaşıyorlar.
Ailesinden 17 yıl boyunca uzakta kalmış bir babanın, günün birinde çıkıp tekrar ailenin içine girmesi ile başlayan olaylar, oyun boyunca trajik bir şekilde devam ediyor. İki perde sonunda oyunda tüm taşlar yerli yerine oturmuş olacak trajik bir hikaye tiyatro severlerle buluşacak .
Konuyla ilgili Ürgüp Habere açıklamalarda bulunan Suat Koçak: "Ürgüp ve bölgemiz için sanatsal faaliyetler organize etmeyi hep istemiştim ama yurtdışında olmam buna engel olmuştu. Bu oyun benim için bir başlangıç, bundan sonrada bölgemize kaliteli tiyatro oyunları getirerek Ürgüplülere tiyatro keyfi yaşatmayı istiyorum. Güzel bir başlangıç yapmak istedim. Bu yüzden oyuncu kadrosuyla, dekoruyla ve konusuyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak Göl Kıyısı oyunuyla başlamayı tercih ettim. Bütün tiyatro severleri ve ayrıca daha önce profesyonel bir oyun görme fırsatı olmamış olan herkesi bu kaliteli oyuna bekliyorum" dedi.
Bilet ve detaylı bilgi için Ürgüp'te oyunu organize eden Londra'da yaşayan Ürgüplü Suat Koçak'a ulaşabilirsiniz.
TEL:0534 834 1393