İstanbul'da yaşayan Ürgüp Bahçeli köyünden bir hemşehrimiz Nevşehir yöresel lezzetlerini Avcılar'da ki mekanı "Kapadokya diyarı pide ve börek" salonun da tanıtıyor.

Nevşehir'in meşhur tavası, pidesi , kuru fasulyesi, hamursuzu ve tatlıların yer aldığı mekandan haberdar olan NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, NEVBİAD Dernek üyeleri iş adamı Fazıl Çekirdekçi ve Ali Bozkurt'ta Nevşehir yöresel lezzetlerini "Kapadokya diyarı pide ve börek" salonunda keşfettiler. 

Kaymakam Tekin; İstanbul'da "Nevşehir Tava" Ve "Aside" bulduk. Yanında da Nevşehir pidesi ile birlikte gurbette ki lezzetide tadıda bir başkadır." dedi. 

Kapadokya diyarı pide ve börek salonu işletmecisi Ahmet Öztürk'te; "Sayın Başakşehir Kaymakamımız değerli hemşehrilerim Kazım Tekin bey, Fazlı Çekirdekci bey, Ali Bozkurt bey, Diş hekimi Murat bey ve Seçkin Çekirdekci beyi mekanımızda ağırladık. Nevşehir yöresel lezzetleriyle bir nebze olsun memleket özlemini giderdiğimizi düşünüyorum. Memleketimizin eşsiz yemeklerini tatmak isteyen tüm hemşehrilerimizi mekanımıza bekliyoruz" dedi.