Yapımını Kültür Bakanlığı, Yönetmenliğini e2 medyadan Emre Akgülün Üstlendiği, Oyuncuların tamamınıda Kapadokya Cast Ajansın verdiği 3 boyutlu tanıtım filminin çekimleri tamamlandı.

Kapadokyanın tanıtımında büyü paya sahip olacak olan 3 boyutlu tanıtım filminin çekimleri tamamlandı. Turizm Bakanlığı ve İl turizm müdürlüğünün katkıları ile hazırlanan 3 boyutlu tanıtım filminin çekimleri ilk aşaması Başabağlarında tamamlanırken ikinci evreside Avanosa bağlı Özkonak beldesindeki yer altı şehrinde gerçekleşti.

Çekimlerin son etabı ise Merkeze bağlı Kaymaklı Beldesindeki yer altı şehrinde gerçekleştirildi. Tanıtım amacı ile gerçekleştirilen 3 boyutlu bu çekimlerde oynayan oyuncuları Nevşehir İlinde bulunan Kapadokya Cast Ajansı sağladı. Kapadokya cast ajans sahibi Adem Özdemir’in yaptığı açıklamada ise “ Ülkemizde yaşanan krizlerden dolayı turizm büyük darbeler almıştır, bu nedenle ki özelliklede ilimizin dünya üzerinde turizm açısından yeri tartışmasız çok büyüktür.
Turizm Bakanlığının vermiş olduğu destekle İlimizin tanıtımına bakir kalmış yerlerini en iyi şekilde tanıtıp gerek turizm mi canlandırmak gerekse ülke ekonomisine canlılık vermek adına girişimlerde bulunulmuştur. Bu girişimler neticesinde gelişen teknolojileri kullanılarak bölgemizin 3 boyutlu filmlerini çekerek daha gerçekçi vede ilgi çekici hale getirilmesi sağlandı. Çekilen bu projede ise ajansımız oyuncuları rol aldı.

Eski çağları anlatan bu tanıtım reklamı en kısa zamanda dev ekranlarda 3 boyutlu olarak yayınlanacaktır. Bu proje ile ilimizin tanıtımına en büyük katkıyı sağlayan Turizm bakanlığı başta olmak üzere, il turizm Müdürlüğüne, e2 medyanın Yönetmenliğini gerçekleştiren Sayın Emre Akgül’e vede katkısı bunan herkese teşekkür ederim.” Dedi. Çekimleri tamamlanan 3 boyutlu tanıtım filmi kısa bir süre sonra ilimizin çeşitli yerlerinde dev ekranlarla 3 boyut olarak yayınlanacağı açıklaması yapıldı.



Haber Mustafa Ferveren
Haber: Mustafa Ferveren