Kapadokya 8-14 Temmuz’dailk uluslararası sanat haftasına ev sahipliği yapıyor!Argos Kültür Sanat tarafından düzenlenen sanat haftasında, bölgedeki doğal ve kültürel değerleri koruyup geliştirmesiyle, World Travel Awards tarafından üç yıldır ‘Türkiye’nin En İyi Miras Oteli’ ödülüne layık görülen argos in Cappadocia, Türkiye ve dünyadan önemli sanatçıları ağırlıyor olacak.

Resim ve heykel sanatçıları Kapadokya'da buluşuyor...

International Cappadocia Art Week kapsamında sanatçılar, 8 – 14 Temmuz tarih aralığında, taş heykel ve resim atölyeleri yürütüyor. argos in Cappadocia’da konaklayacak sanatçıların yine otelde gerçekleşecek atölye çalışmaları, yoğun bir günün ardından Müze Salon’da yapılan Oshomeditasyonuyla son buluyor. Sanatçılar Kapadokya’ya veda etmeden önce, bölgeyi tanımaları amacıyla düzenlenecek rehberli bir turada katılacak.

Sanatçıları hafta boyunca Kapadokya’dan ilham alarak üretecekleri eserler, 13 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da yapılacak açılış kokteyli ile birlikte Müze Salon’da gezilip görülebiliyor olacak. Sergi ücretsiz ve halka açık olarak gezilebilir.

International Cappadocia Art Week

Küratör: Reyhan Demir
Direktör: Canan Kutlu

International Cappadocia Art Week Sanatçıları:

HanneHaukom (Norveç, ressam)

Svetlanaİnaç (Rusya, ressam)

NatalyaKobzeva (Rusya, ressam)

HemadJavadzade (İran, ressam)

NejibRokbani (Tunus, ressam)

RishiKapil (Hindistan, ressam)

Burak Erim (Türkiye, ressam)

Ekin Erman (Türkiye, heykeltraş)

Evren Tepe (Türkiye, heykeltraş)

Ferit Furuncu (Türkiye, heykeltraş)

Hasan Mutlu (Türkiye, ressam)

Mehmet Kanlı (Türkiye, ressam)

Sanem Tufan (Türkiye, heykeltraş)

Sinem Değer Savran (Türkiye, heykeltraş)

Şive Neşe Baydar (Türkiye, ressam)