Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde, 07 Mart 2018 günü Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Köksal Alver'in konuşmacı olarak katılacağı "Taşrayı Anlamak" konferansı gerçekleştirilecek.
Uçhisar'da konser var.

Uçhisar'daki argos in Cappadocia/Bezirhane'de 16 Mart 2018 akşamı Su İdil (vokal), Onur Aymergen (gitar) ve Ozan Musluoğlu (kontrbas) üçlüsünün konseri var. Saat 21:00'de başlayacak olan konser kısıtlı sayıda dinleyiciyle, ücretsiz olarak gerçekleşecek.

"Bankalardaki Kredilendirme Süreci" Konulu Konferans

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Borsa ve Finans Topluluğunun Bankalardaki Kredilendirme Süreci konulu Konferans için Konuşmacı Hasan Hüseyin Aydın'ın katılımıyla  etkinlik düzenlenecektir.
TARİH:08.03.2018
SAAT:08:30-17:30
YER:Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kerim Bilgin Konferans Salonu

"İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" Konulu Panel

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesinin İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü konulu panel için Doç. Dr. Bahtiyar Aslan, Yrd. Doç. Dr. Şaban Çobanoğlu, Yrd. Doç. Ramiz Karabulut katılımları ile panel düzenlenecektir.
TARİH:12.03.2018
SAAT:13:30
YER:Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu


"Adab-ı Muaşere (Görgü ve Ahlak Kuralları) Konulu Konferans

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tarih ve Kültür Topluluğunun Nevşehir Müftü Yardımcıları Dr. Ahmet Özvarinli, Nazım Hahsever ve cami İmamı Mehmet Ali Aydemir'in katılımları ile Adab-ı Muaşerae (Görgü ve Ahlak Kuralları) konulu konferans düzenlenecektir.
TARİH:09.03.2018
SAAT:14:00-15:00
YER:Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Konferans Salonu


"Öğrencinin Gözünden Kapadokya" Temalı Fotoğraf Yarışması