Mahsun Kırmızıgül hem yönetmen ve senarist, hem de oyuncu olarak yer aldığı ve Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekimleri yapılan Vezir Parmağı'nın Fragmanı Yayınlandı.

Mahsun Kırmızıgül‘ün yazıp yönettiği yepyeni bir film vizyona giriyor. Gülben Ergen, Ece Uslu, Peker Açıkalın, Gaye Evin, Cihat Tamer, Ayşen Batıgün ve Cezmi Baskın gibi ünlü isimlerin rol alacağı yeni filmin adı Vezir Parmağı olarak açıklandı. Vezir Parmağı filmi beyazperde izleyicisiyle 25 Ocak 2017 Cuma günü buluşacağı belirtildi.


Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan ünlü sanatçı Yönetmen yuncu Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardır sır gibi sakladığı yeni filmi Vezir Parmağı’nın çekimleri Kapadokya'da sona erdi. Merakla beklenen yapım, 25 Ocak 2017’de vizyona girecek.

Çekimleri İstanbul, Nevşehir Ürgüp Kapadokya, İzmit, Kayseri, Aksaray’da gerçekleşen ve 150 kişilik teknik ekibin yanı sıra aynı anda 64 kişilik ana oyuncuların olduğu kalabalık sahnelerin bulunduğu film, Mahsun Kırmızıgül’ün en kalabalık kadrosu olma özelliğini taşıyor.

Ali Sürmeli, Selim Bayraktar, Peker Açıkalın, Orçun Kaptan, Levent Sülün, Rana Cabbar, Metin Yıldız, Talat Bulut, Altan Erkekli, Cihat Tamer, Nuri Alço, Muhammed Cangören, Hayrettin Karaoğuz’un yanı sıra Yasemin Yalçın, Gülben Ergen, Ece Uslu, Derya Şensoy, Meral Çetinkaya, Aydan Burhan, Güner Özkul, Fatoş Seymen, Suna Selen, Defne Yalnız gibi çok sevilen oyuncuların bulunduğu Vezir Parmağı’nda; Mahsun Kırmızıgül hem yönetmen ve senarist, hem de oyuncu olarak yer alıyor.
Filmde ‘Hamdullah’ isimli bir hamala can verecek olan Kırmızıgül; aşk, dram ve komedi barındıran bir hikayeyle, izleyiciye bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak.