Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Esentepe Mahallesi Çiçekli Camii müştemilatında hizmet veren Nevşehir İl Müftülüğü Hacı Asım ve Nimet Dirikoç Kültür Merkezi Aşevi’nde organize edilen iftar programına katıldı.

Nevşehirli hayırseverler tarafından karşılanan ve yaklaşık 250 ihtiyaç sahibinin katıldığı iftar programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile oğlu Ahmet Aktaş, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Tarım ve Orman İl Müdürü Okan Yılmaz, İş Adamı Habil Uluer, hayırseverler, ihtiyaç sahipleri ile davetliler katıldı.

Diyanet Sen İl Başkanı ve Çiçekli Camii İmam Hatibi Ahmet Aydemir, iftar programına katılan tüm katılımcıların Ramazan Ayını kutladı. İftar vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, katılımlarından dolayı Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

İlimiz Valisi İlhami Aktaş, iftar programı organizesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, iftarda hizmet veren gönüllülere de teşekkür etti ve hizmetlerinde kolaylıklar diledi.

Vali Aktaş, İlimizden çekim yapan TRT Diyanet TV. Ekibine de böyle güzel, nezih bir ortamda çekim yaptıkları için teşekkür ederek, çalışmalarında da başarılar diledi.