Nevşehirli Afrin Gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç'i babası Abdullah Didinmez ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

Afrin Kahramanı Gazimiz Zeki Didinmez ziyarette Başkan Çekiç'e, bölgede yaşadıklarını ve anılarını anlattı. Gazi Didinmez, görev yaptığı sürece her zaman milletimizin desteğini ve hayır dualarını hissettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve babası Abdullah Didinmez’e teşekkür etti.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Öncelikle Afrin Gazimiz Uzman Çavuş Zeki Didinmez kardeşime bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ve bu vesile ile sınır dışında ve ülkemizin her yerinde vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için canı pahasına mücadele eden tüm Mehmetçiklerimize sevgilerimizi saygılarımızı ve dualarımızı gönderiyorum.

Her bir karış toprağı şehit kanlarıyla yuğrulmuş aziz Vatanımız için canını hiçe sayan şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç: "Bu vatan için kurşun sıkmış herkes bizim için çok kıymetlidir. Vatan toprağı için şehit olmak, gazi olmak herkese nasip olmaz. Bu yüce milletin evlatları vatanı için gazi olmaya, şehit olmaya her zaman hazırdır. Bayrağımızın huzur içerisinde dalgalanması uğruna gazi olan tüm kıymetlilerimizle gurur duyuyoruz. Her zaman gazilerimizin yanındayız... Gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın emrindeyiz." dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf iel son buldu.