Son zamanlarda Bir takım medya organları ve sosyal paylaşım sitelerinde yer alan; "Aşk ve Mavi Severlere Kötü Haber! ATV’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi izleyicilere kötü haber geldi. ATV, Aşk ve Mavi’nin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldı. Aşk ve Mavi dizisi yayından kaldırılıyor" şeklinde çıkan haberler sonrası FİB Haber merkezi olarak, bu sorunun cevabını Aşk ve Mavi dizisinin yetkililerinden Prodüksiyon, Mekan ve Cast Sorumlusu Mustafa Kırboğa'ya sorduk.

Çekimleri Nevşehir Kapadokya bölgesinde devam eden ve ATV ekranlarında yayınlanan ekranların sevilen dizisi "Aşk ve Mavi" Dizisi yayından kaldırılacak mı? Cuma akşamları ATV'de ekrana gelen "Aşk ve Mavi " dizisinin hayranları şimdi merakla bu sorunun cevabını öğrenmek istiyor.

Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com olarak bu sorunun cevabını sizler için araştırdık.


Kırboğa'dan yalanlama: İddialara son noktayı koydu !

Ekranların sevilen Aşk ve Mavi Dizisi'nin Çok sayıda hayranları tarafından merak edilen bu soruyu Kırboğa cevaplayarak bu iddiaları net bir şekilde yalanlayarak bu tartışmalara son noktayı koydu.

Kesinlike YALAN!!!​

Aşk ve Mavi dizisinin yetkililerinden Prodüksiyon, Mekan ve Cast Sorumlusu Mustafa Kırboğa, "Böyle bir şey asla söz konusu değil. Zira büyük beğeni toplayan ve Kapadokya bölgesinde çekimleri devam eden Aşk ve Mavi dizimiz uzun soluklu bir proje olarak devam edecektir. Farklı mihraklarca bilinçli bir şekilde yapılan Bu tür çeşitli spükülasyonlara asla inanmayın" dedi.


Kırboğa'nın bu açıklaması diziyi büyük bir ilgi ve beğeni ile takip eden izleyicilerin yüreğine su serpti...

Dizi, Unesco tarafından Dünya Kültür miras listesinde yer alan Kapadokya'dan cömert görüntüleriyle de büyük beğeni topluyor.


İşte ekranların sevilen fenomen dizisi Aşk ve Mavi'nin 14.Bölüm Fragmanı.!