Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Kabinesi’nde Kültür ve Turizm Bakanı olan Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a “Yeni Görevinde Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile birlikte  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve bölge Belediye Başkanları ve kurum müdürlükleri ile birlikte kalabalık bir heyet ile birlikte ziyarette bulundular.

 Başkan Cingil; Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a  Kapadokya’nın Başkent'i Göreme ve bölge hakkında bilgiler vererek, Kapadokyanın yerli ve yabancı konukların ziyaret odağı olduğunu ve turizm teşviklerin bölge turizmine büyük katkı sağladığını ifade etti.

 Nevşehir Heyetin Ziyaretin ardından Başkan Cingil, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a Kapadokya yöresine ait Bölgenin özel toprağından üretilmiş  olan plaket taktim etti.

 Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ise Nevşehir heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

 Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy tüm heyet ile görüşmenin ardından ziyaret sona erdi.