Nevşehir'de her ay rutin olarak ihtiyaç sahibi ailelere kapalı pazar yeri içerisinde bulunan paranın geçmediği tek market olan Beşir derneği paylaşım noktasından yardım yapan dernek bu ayki yardımlarını ailelerin ihtiyaçlarını belirleyerek evlerine götürdüler.

        Konu ile ilgili olarak il temsilcisi Taner DÜZGÜN içinde bulunduğumuz bu süreçte bizde  halkımıza destek olmak adına her zaman sahada olmaya devam edeceğiz bu süreçte insanlarımız evde kalsın biz onların ayağına yardımları ulaştıracağız mümkün olduğu kadar ihtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmayacağız biz büyük ve güçlü bir devletiz biz bize yeteriz bunu kimse unutmasın biz de dernek olarak bu maratonda üstümüze düşen görevin bilincinde ve farkındayız bu evde kalma süresi ne kadar uzarsa uzasın evde kalındığı sürece ailelerimizin gıda paketlerini evlerine biz götüreceğiz.

     Mübarek ramazan ayınında yaklaşması  sebebi ile hazırlıklarımızı ona göre yapmaya çalışıyoruz. Her ramazan da olduğu gibi Beşir Derneği mız ile  özdeşleşen bir kap bir kalp projesi ile sicak yemek dağıtımımız devam edecektir.

Düzgün bizler yardımlara aracı olan kuruluşlarız bizler arada köprü vazifesi kurmakla görevliyiz asıl kahramanlar bağışçılarımız dır. Bu süreçte daha fazla bağışla ihtiyaç duymaktayız Rabbim içinde bulunduğumuz bu süreçte tüm milletimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah diyerek sözlerine son verdi.