AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Doğala köyünde düzenlenen şepe şenliğine katıldı.

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Doğala Köyü Muhtarlığı ile Merkezi İstanbul'da bulunan Doğala Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 17. Geleneksel şepe şenlikleri düzenlendi. 

Doğala köyünde düzenlenen şepe şenliğine AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir ve Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ve köylüler katıldı.

Milletvekili Açıkgöz şenliğe katılan köylüler ile yakından ilgilenirken köylülerin sorunlarını da dinledi.

Şepe şenliğinde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Her yıl geleneksel olarak yaşanan, yaşatılan Şepe Şenliği kültür hazinemizin, birlik ve beraberliğin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan çok önemli bir şenliktir. Tarihten gelen bu şenlik kültürümüz birliğimizin ve dirliğimizin de temelini oluşturuyor. Bu vesileyle Ramazan Bayramımızın tüm milletimize hayırlı, uğurlu olmasını ve daha nice nice bayramlara ulaşmamızı yüce Mevlamdan niyaz ediyorum. Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Binali Yıldırım ile İstanbul Daha Güzel Olacak...

23 Haziran'da yapılacak olan seçimler için AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım için gurbetçi hemşehrilerinden destek isteyen Milletvekili Açıkgöz yaptığı konuşmasında; "Derinkuyu/Doğala Köyü Geleneksel Şeppe Şenliklerinde hemşerilerimizle bir aradayız. “Biz, ne yaptıysak milletimizin hayatı bayram tadında yaşaması için yaptık.  Millet aşkıyla çalışırız, Yine Biz Yaparız. İstanbul 23 Haziran’da Binali Yıldırım ile Daha Güzel Olacak, Nevşehir’den tam destek...

23 Haziran’da tercihinizi; milleti için gece-gündüz çalışan, bakanlığı döneminde sayısız yollarla, havalimanlarıyla ülkemize hizmet eden, gönül insanı, İstanbul BB. Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım’dan yana kullanacağınızdan şüphemiz yok. Çünkü Binali Yıldırım ile İstanbul #DahaGüzelOlacak @Akparti”” dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün konuşmalarını izlemek için TIKLAYINIZ!